Rīgā notiks pasaules reitinga sacensības Latīņamerikas dejās

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto / BT1

5. maijā Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiks starptautiskais sporta deju festivāls «Magic Dance 2012», kurā būs divas nozīmīgas atklātās pasaules reitinga sacensības Latīņamerikas dejās – «WDSF International Open Latin» un «WDSF Youth Open Latin», informē pasākuma organizatori.

Festivāla «Magic Dance 2012» un starptautisko sacensību rīkotājs Valdis Škutāns stāsta: «Šīs būs vienas no košākajām, vērienīgākajām un pārsteidzošākajām Latīņamerikas deju sacensībām, kādas jelkad notikušas Latvijā. Uz pasaules reitinga sacensībām Rīgā ieradīsies deviņu valstu deju pāri, kuri šobrīd ir spēcīgākie savā zemē. Par uzvaru Rīgā cīnīsies arī pāri, kuri šobrīd ierindojas pasaules reitinga pirmajā piecpadsmitniekā. Sacensības solās būt sīvas visās kategorijās, tāpēc pasākums būs ļoti interesants gan pašiem dejotājiem, gan viņu atbalstītājiem, gan ikvienam, kas vēlas baudīt pasaules visaugstākā līmeņa dejas burvību un enerģiju.»

Foto: Publicitātes foto / BT1

Dejotāju veikumu vērtēs starptautiskās kategorijas tiesneši no 11 valstīm – Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Baltkrievijas, Zviedrijas, Slovēnijas, Ungārijas, Krievijas, Slovākijas, Spānijas un Beļģijas. Sacensību galvenais tiesnesis būs Pasaules Sporta deju federācijas sporta direktors, sporta deju pasaulē ļoti labi zināmais Marko Sjetass (Marco Sietas) (Spānija).

Foto: Publicitātes foto / BT1

Savukārt plkst. 19.30 sāksies festivāla «Magic Dance 2012» vakara daļa, kad notiks visu grupu finālsacensības un labāko pāru paraugdemonstrējumi. Vakara pasākumu vadīs Lauris Reiniks, Aleksandra Kurusova un Juris Arājs. Ierašanās – no plkst. 18.30.

Lai klātienē vērotu festivāla dienas programmu, pirms pasākuma jāiegādājas «Magic Dance Expo 2012» biļete, kuras cena ir Ls 2,50. Savukārt ieejas biļešu cenas vakara pasākumā – no Ls 3,50 līdz Ls 6,50.

Biļetes uz vakara pasākumu jau var iegādāties «Biļešu paradīzes» kasēs visā Latvijā un internetā www.bilesuparadize.lv, kā arī Ķīpsalā katru darba dienu no plkst. 10.00 līdz plkst. 16.00. Tālrunis informācijai - 67067516

Tie, kuriem neizdosies apmeklēt pasākumu klātienē, varēs to noskatīties LTV1 13. maijā plkst. 21.20.

Sacensības un festivālu organizē Pasaules Sporta deju federācija, Latvijas Sporta deju federācija, Škutāna Deju skola un «Kāzu aģentūra». Sacensību oficiālā mājaslapa:www.magicdance.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu