Androgīnais modelis jaunās dziedātājas Žukovas klipā (9)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Rīdziniece Darja Žukova laidusi klajā savu pirmo mūzikas video dziesmai «Dangerously Sexy». Klipā piedalās popularitāti ieguvušais androgīnais modelis Jaroslavs Barišņikovs, kā arī pāris epizodēs ir redzams dziedātājs un dīdžejs Markus Riva. 2012. gada vasarā dziesmu ar vairākiem remiksiem ir plānots izdot oficiāla singla formātā, informē dziedātājas menedžments.

Darja ne vien raksta pati savas dziesmas, bet palīdz tās radīt citiem mūziķiem. Tostarp arī dziedātājai Janai Kejai (Yana Kay), kurai Darja palīdzējusi sarakstīt vairākas dziesmas angļu un spāņu valodā, kā, piemēram, «Deep Dive» un «Paloma».

Šobrīd Darja sadarbojas ar ierakstu kompāniju «Deeselecta» un radoši izaicina sevi gan dažādos mūzikas stilos, gan valodās - sākot ar emocionāliem tekstiem spāņu valodā, līdz rotaļīgākiem, bet jēgpilniem apgriezieniem angļu valodā.

Lai gan viņas debijas dziesma ir diezgan atklāta uzdrīkstēšanās, Darja nedomā aprobežoties ar «bīstami seksīgo» tematiku. Šobrīd viņa strādā pie vairākām jaunām dziesmām, informē dziedātājas pārstāvji.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu