Izpalīdzīgi cilvēki sakopj piemāju pensionāru pārim (20)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Labi darbi sasilda!

Turpinot sociālo projektu «Labi darbi sasilda!», vēstām par labiem un izpalīdzīgiem cilvēkiem, kas pielikuši savu roku, lai sakārtotu piemājas apkārtni kādam pensionāru pārim.

Juzefa un Jāzeps ir pensionāru pāris no Ikšķiles, kuri ar pašu spēkiem un gribu uzcēluši jauku māju, pie kuras arī ir neliels dārzs un saimniecības ēka.

Foto: Labi darbi sasilda!

Diemžēl cienījamais vecums vairs neļauj paveikt visus pavasara darbus, kā, piemēram, sakraut malku, vai uzrakt dārzu. Tādēļ nolēmām atsaukties uz palīdzības aicinājumu, un izrādījās, ka septiņi cilvēki malkas grēdu var pievarēt ļoti ātri.

Foto: Labi darbi sasilda!

Vēlāk nekautrējāmies paciemoties un pie kafijas krūzes klausījāmies viesmīlīgā pāra gadu gaitā pieredzētajos piedzīvojumos. Gandarījums un prieks par to, ka palīdzējām!

Foto: Labi darbi sasilda!

Palīdzi cilvēkam saskaldīt malku vai iestādīt kartupeļus!

TVNET aicina brīvdienas pavadīt lietderīgi, piedaloties sociālajā projektā ar devīzi «Labi darbi sasilda!». Tie ir cilvēki, kuri agrāk bijuši spēka pilni, bet tagad vecuma, invaliditātes vai grūtu dzīves apstākļu dēļ palikuši vieni – vientuļi pensionāri, trūcīgas daudzbērnu ģimenes un jaunās māmiņas, kas savus mazuļus audzina vienas.

Ne vienmēr šiem cilvēkiem tuvumā ir palīdzīgas rokas un dzirdīgas ausis, tādēļ šajā pavasarī «Junkers» ar TVNET aicina cilvēkus atrast brīvu laiku laika posmā no aprīļa līdz maija beigām, apskatīt Latvijas pilsētas un dabu, apciemot un sniegt palīdzību pavasara darbos cilvēkiem, kuri par to būs pateicīgi.

Projekta mājaslapā www.dzivosilti.lv ir izveidota īpaša karte, kurā tiks ievietoti cilvēku vārdi, kuriem nepieciešama palīdzība visā Latvijas teritorijā, tāpat tajā ir iespējams pieteikties darbam, vai arī sazināties ar koordinatori un uzzināt vairāk informācijas par palīdzības sniegšanu un veicamo darbu sarakstu.

Izvēlies, kam Tu palīdzēsi!

Komentāri (20)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu