Antičs: Šo uzvaru veltām visai Serbijas tautai (1)

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

"Šo uzvaru veltām visai Serbijas tautai, un esmu pārliecināts, ka viņi zinās, kā to nosvinēt," pēc izcīnītās uzvaras ar rezultātu 1:0 pret Vācijas valstsvienību Pasaules kausa izcīņas mačā piektdien atzina Serbijas futbola izlases galvenais treneris Radomirs Antičs.

Antičs atzina, ka šis panākums Serbijas futbolistiem atgriezīs ticību par saviem spēkiem pēc piedzīvotā zaudējuma pirmajā Pasaules kausa izcīņas mačā ar Ganu.

"Arī mēs tagad varam izlemt paši savu likteni," izteicās Antičs. "Man patika, kā mēs spēlējām pirmajā puslaikā, jo kontrolējām mača gaitu. Otrajā puslaikā savu spēles stilu nebijām mainījuši un centāmies gūt otros vārtus. Priecājos, ka uzvarējām."

Savukārt Vācijas valstsvienības galvenais treneris Joahims Lēvs atzina, ka viņa vadītajai komandai mačā ar Serbiju bija daudz problēmu.

"Jā, problēmas mums bija lielas. Miroslavs Kloze nopelnīja divas dzeltenās kartītes, viņi guva pirmos vārtus, tad mēs neguvām vārtus no 11 metru sitiena atzīmes - saliekot to visu kopā, mēs nebijām pelnījuši uzvarēt," pēc mača atzina Lēvs.

"Esam sarūgtināti, taču esmu pārliecināts, ka spēsim iekļūt astotdaļfinālā. Spēlētāji tam tic, turklāt mums joprojām ir laba vārtu attiecība," piebilda Lēvs.

Kā ziņots, aizvadītās spēles 60.minūtē Vācijas izlases uzbrucējs Lukašs Podoļskis nerealizēja 11 metru soda sitienu.

"Soda sitienu neizpildīju nemaz tik slikti, taču parasti es situ daudz precīzāk," par nerealizēto 11 metru soda sitienu pastāstīja Podoļskis.

"Protams, ka zaudējums ir sāpīgs, jo uzvara mūs būtu pietuvinājusi astotdaļfinālam. Taču nav ko nokārt galvu, bet labāk jānospēlē apakšgrupas pēdējā mačā ar Ganu," piebilda Podoļskis.

Otrajā D apakšgrupas otrās kārtas spēlē sestdien plkst.17 pēc Latvijas laika Ganas izlase tiksies ar Austrāliju.

Kā ziņots, D grupas pirmās kārtas mačos Vācija ar 4:0 sagrāva Austrāliju, bet Gana ar 1:0 pieveica Serbiju.

Līdz ar to D grupas kopvērtējumā Vācijai, Ganai un Serbijai šobrīd ir pa trīs punktiem, bet Austrālijas izlase pie punktiem vēl nav tikusi.

Šīs grupas pēdējās kārtas mačos 23.jūnijā Vācija tiksies ar Ganu, bet Serbija spēkosies ar Austrālijas izlasi.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu