TV6 rādīs piedzīvojumu spēli "Trakais ceļojums" (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

TV6 nesnauž un aicina to nedarīt arī skatītājiem, sestdienu rītos piedāvājot pāris dullas stundas ar ekstrēmo un aizraujošo spēli Trakais ceļojums! Tas ir aizraujošs, pārsteidzošs piedzīvojums ne tikai skatītājiem, bet arī pašiem dalībniekiem! Sekojiet dalībnieku sacensībai un piedzīvojumiem spēlē Trakais ceļojums no 3.jūlija sestdienu rītos 9:55 TV6!

Labāk vienreiz redzēt nekā septiņreiz dzirdēt droši var attiecināt uz pagājušā gada aizraujošāko spēli Trakais ceļojums. Tajā notika daudz neprātīgu, negaidītu un pat ekstrēmu lietu, kuras tika apspriestas plašā sabiedrības lokā. Tagad laiks visiem, kuriem piedzīvojumi asinīs, sekot spēlei Trakais ceļojums vēlreiz. Noderēs arī tiem, kuri tik vien kā septiņreiz dzirdējuši par notikumiem Trakais ceļojums pasaules klejojumos!

Spēlē slavenības ar savām otrajām pusītēm sacenšas par galveno balvu – divu nedēļu ceļojumu uz Japānu. Spēles noteikumi paredz, ka katru nedēļu ceļojumā dodas divi pāri, tikai ierodoties lidostā tie uzzina, uz kuru valsti dodas un kas ir spēles pretinieki. Pāriem atņemti mobilie telefoni un pieejamā nauda - pretim katram pārim piešķirti 50 eiro, ar kuriem jāizdzīvo trīs dienas. TV6 sestdienu rītos piedāvās noskatīties uzreiz veselas nedēļas piedzīvojumus jeb kopumā četrās sērijās!

Pasaules apceļotāji

Spēlē Trakais ceļojums piedalās Marija Bērziņa ar draugu Artūru Zunduru, Jana Duļevska ar dzīvesbiedru Rodrigo Laviņu, Olga Rajecka ar draugu Gintu Mauliņu, Aleksandra Kurusova ar bērnības draugu Armandu Gaili, Kristīne Līpiņa ar dzīvesbiedru Aldi Riekstiņu, Aigars Runčs ar draudzeni Agnesi, Alla Petropavlovska ar Aivaru Vilipsōnu, Agnese Drunka ar vīru Gintu Rodertu, Aigars Grāvers ar sievu Aiju Strazdiņu un Andris Kivičs ar Elīnu Kiviču.

Dalībnieki pabūs dažādās pasaules valstīs – Azerbaidžanā, Austrijā, Francijā, Gruzijā, Itālijā, Nīderlandē, Spānijā, Ukrainā un Vācijā.

Piedzīvojumu spēle Trakais ceļojums no 3.jūlija sestdienās 9:55 TV6!

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu