Minhenes «Bayern» mača beigās izrauj uzvaru pret «Real» (7)

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Uzvaru UEFA Čempionu līgas pusfināla pirmajā spēlē šodien izcīnīja Vācijas komanda Minhenes «Bayern», kas ar rezultātu 2:1 apspēlēja Madrides «Real» vienību no Spānijas.

Rezultātu mača 17.minūtē atklāja «Bayern» komanda, kad pēc stūra sitiena izspēles bumba soda laukumā sekmīgi atlēca pie Franka Riberī un Francijas izlases pussargs bija nekļūdīgs.

Turpinājumā cīņas gaita bija līdzīga, bet pirmā puslaika izskaņā abas komandas apmainījās ar bīstamiem uzbrukumiem, tomēr rezultāts nemainījās.

Izlīdzinājumu «Real» futbolisti panāca 53.minūtē, kad Mesuts Ezils no vārtu priekšas pārspēja «Bayern» vārtsargu Manuelu Noieru, bet uzvaras vārtus laukuma saimnieki guva minūti pirms pamatlaika beigām, kad pēc teicamas Filipa Lāma piespēles no labās malas vārtu priekšā veiklākais izrādījās Mario Gomess, kuram izdevās pārspēt «Real» komandas vārtsargu Ikeru Kasiljasu.

Abu vienību atbildes mačs Madridē norisināsies 25.aprīlī. Finālā iekļūs komanda, kas uzvarēs divu spēļu summā.

Citā pusfināla pārī savā starpā trešdien tiksies Spānijas čempionvienība «Barcelona» un Anglijas klubs Londonas «Chelsea».

Šīs sezonas UEFA Čempionu līgas fināls notiks Minhenē 19.maijā.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu