''Celtics'' būs jāiztiek bez pamatsastāva centra Perkinsa

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Bostonas ''Celtics'' centra spēlētājs Kendriks Perkins ceļgala savainojama dēļ izlaidīs finālsērijas septīto (izšķirošo) maču ar Losandželosas ''Lakers''.

''Jūtu fiziskas sāpes ceļgalā, tādēļ nespēlēšu. Es tur neko nevaru ietekmēt,'' teica 25 gadus vecais spēlētājs.

Sestā sērijas mača pirmajā ceturtdaļā Perkins pēc izcīnītas atlēkušās bumbas sajuta sāpes kājā. ''Es sapratu, ka nav labi. Nezināju, kas ir noticies, taču es nevarēju piecelties un paiet.''

Tikmēr Bostonas vienības galvenais treneris Doks Riverss nekrita panikā un saglabāja cerības uz veiksmīgu iznākumu, vēsta ESPN. ''Darīsim visu, lai uzvarētu. Mums ir vairākas iespējas variēt ar sastāvu.''

Izslēgšanas spēlēs Perkins laukumā pavadījis vidēji 25 minūtes, kuru laikā izcīnījis 6,2 bumbas zem groziem, kā arī guvis 5,7 punktus.

Septītā sērijas spēle tiks aizvadīta Losandželosā naktī uz piektdienu.

Jau ziņots, ka finālsērijas sestajā spēlē ''Lakers" savā laukumā pārliecinoši ar 89:67 pārspēja ''Celtics''. Sērijā līdz četrām uzvarām rezultāts ir neizšķirts 3-3.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu