LR anotācija: Vai vasarnīca "gatava" darbam? Ar ko jārēķinās galvotājam? (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/taberandrew

Rati jātaisa ziemā, bet ragavas vasarā! Tomēr ir viena lieta, par kuras savešanu kārtībā nākas rūpēties līdz ar gadalaiku - un tā ir vasarnīca, kurā daudzi ierodas līdz ar vasaras sākumu un atstāj pirms rudens. Bet kā zināt, vai vasarnīca ir gatava savam darbam? Kādi ir 12 soļi, kuri secīgi jāpaveic, lai vasaras prieku baudīšana būtu bez raizēm?

Par to 17.jūnijā no 9:00 līdz 10:00 Latvijas radio raidījuma "Kā labāk dzīvot" ēterā iztaujāsim labāko lietpratēju: žurnāla "Dari pats" galveno redaktoru Normundu Lisovski.

To, kā klājas bankām, līzinga kompānijām un arī kredītņēmējiem, itin labi zinām vai vismaz nojaušam. Bet vai neskaitāmos galvotājus, kas bija gatavi aizlikt labu vārdu un par to parakstīties tā sauktajos “treknajos” laikos, neesam mazliet aizmirsuši? Kas jāzina galvotājam, jo ne vienam vien galvojamajam radušās problēmas? Kāda ir gavotāja atbildība un cik “dziļi” tā darbojas? Par to pēc 10:00 iztaujāsim SEB bankas juridiskās pārvaldes vadītāju Ligitu Sakniņu un Latvijas Kredītņēmēju apvienības juristi Diānu Rasu.

Telefoni tiešraidē: 67222888, 67225599, e-pasts studijā: klausitajs@latvijasradio.lv

Audio un video tiešraide internetā: www.latvijasradio.lv

Skype: kldzivot

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu