Dziedošās dvīnes Ana un Katrīne sākušas vadīt TV šovu (22)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

LNT šova «Dvīņi dzied» vadītājas – dziedošās dvīņumāsas Ana un Katrīne Drozdovičas piedzīvojušas īstas ugunskristības. Pirmo reizi, vadot TV šovu, mazliet trīcējušas gan kājas, gan rokas. TV šovu dziedošās dvīņumāsas vada tandēmā ar LNT laika ziņu moderatoru Kristapu Tālbergu. Pirmajam šova koncertam māsiņas gatavojušās īpaši rūpīgi, visu dienu, mācoties no galvas tekstus.

Pēc šova sarunā ar TVNET Ana un Katrīne neslēpa sajūsmu par sirsnīgo šova atmosfēru. «Tāpat kā «Dziedošajās ģimenēs», kur mēs piedalījāmies kā ģimene, arī tagad mums ir iespēja iepazīties ar tik daudziem labiem, vienkāršiem un sirsnīgiem cilvēkiem no visas Latvijas. Mēs vienkārši izbaudām šo atmosfēru,» pirmajos iespaidos par TV šovu dalās Ana. Savukārt Katrīne norāda, ka šajā šovā nav sacensību gara vai konkurences dalībnieku starpā. «Dvīņu pāri viens otru atbalsta, cits citu samīļo, tādēļ arī mēs jūtamies labi,» nosaka Katrīne.

Šova vadītājas Katrīne un Ana Drozdovičas sabiedrībā pazīstamas kā dziedošās dvīņumāsas
Šova vadītājas Katrīne un Ana Drozdovičas sabiedrībā pazīstamas kā dziedošās dvīņumāsas Foto: TVNET

TV šova jaunās vadītājas gan neslēpj, ka pirms šova pirmā koncerta abām bijis milzīgs uztraukums, pat trīcējušas rokas un kājas. Taču, sākoties šova tiešraidei, uztraukums pazudis. «Iespējams, tas mums izdevās, pateicoties mūsu kolēģa atbalstam, mūsu vilcējspēkam - Kristapam Tālbergam. Ļoti ceram, ka ar katru nākamo raidījumu mēs kļūsim arvien drosmīgākas un atraisītākas,» teic Katrīne.

Ana un Katrīne bijušas pārsteigtas, ka Latvijā dzīvo tik daudz dvīņu pāru, kuriem ir labas balsis.

«Sākumā neticējām, ka būs tik daudz dvīņu, kas var dziedāt. Domājām, ka drīzāk dvīņi šovā izrādīs savus talantus. Taču atklājās, ka dvīņi ir dziedoši. Ne velti Latvija ir dziedoša valsts,» atzīst Ana.

Dvīņumāsas iepazinušās personiski ar pirmā koncerta septiņiem dvīņu pāriem. «Viņi visi ir tik interesanti! Ar katru dvīņu pāri arī mēs atradām kopīgas lietas, kas raksturīgs tikai dvīņiem. Tāpat kā daudzus šova skatītājus, arī mūs aizkustināja 80 gadus vecās kundzītes. Viņas ir nodzīvojušas tik garu mūžu un ieguvušas bagātīgu dzīves pieredzi. Kundzītēs varējām klausīties ar baudu, jo viņas tik skaisti runāja, ka kaut kas no viņu pieredzes, noteikti noderēs arī mums,» pārdomās dalās Ana.

Ana un Katrīne šobrīd studē audiovizuālo mākslu Rīgas Starptautiskajā ekonomikas un biznesa administrācijas augstskolā. «Paspējam izdarīt visus darbiņus un ļoti priecājamies, ka nu mums svētdienās ir tādi svētki kā dvīņu dziedāšanas šovs,» nosaka abas dvīņumāsas.

Komentāri (22)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu