«OKartes skatuvē» atgriežas Buķelis un Bokums (124)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Pirmdien, 16. aprīlī, izklaides «Kanāla 2» tiešraidē norisinājās muzikālā šova «OKartes skatuve» izbalsoto dalībnieku koncerts, kurā par iespēju atgriezties cīņā par galveno balvu, sacentās desmit izbalsotie censoņi. Skatītāji telefonbalsojumā noteica, ka šovā jāatgriežas «dziedošajam ugunsdzēsējam» Jānim Buķelim un Tomam Bokumam.

Kopš «OKartes skatuves» sākuma janvāra vidū esam iepazinuši vairāk nekā 20 spēcīgu, uzņēmīgu un mērķtiecīgu jauniešu. Šobrīd tikai puse no viņiem turpina cīņu par uzvaru un galveno lomu mūziklā. Pārējiem – izbalsotajiem dalībniekiem – tiks dota vienreizēja iespēja sevi pierādīt vēlreiz.

Atgriešanās koncertā pirmā uzstājās Anete Kotoviča. Par viņas uzstāšanos sajūsmā bija elegantais šova dalībnieks Kašers: «Kad Anete dzied, tad spalvas saceļas!»

Kā nākamais šova dalībnieks uzstājās Raitis Berķeris. Viņš izpildīja dziesmu «Dzeltenie aizkari». Trešā dziedāja Anete Volmane. Viņas dziedājums īpaši patika Sabīnei Berezinai, kura pat apraudājās Anetes priekšnesuma laikā.

Savukārt Madarai Grēgerei atgriešanās koncertā uz skatuves dziesmai «Miljons domu nakts» ģitāras pavadījumu spēlēja mīļotais puisis Valters Osis.

Laura Raila izpildīja dziesmu «Rīt būs labāk» un pat sava muzikālā priekšnesuma laikā uzdejoja. Kašers pat atzina, ka Laura uzstājās kā īsta dīva.

Atgriešanās koncerta dalībnieki
Atgriešanās koncerta dalībnieki Foto: TVNET

Šova dalībnieki atzina, ka eksotiskā afrolatviete Lingita Lina Bopulu vokāli ir progresējusi.

Taču pēc savas uzstāšanās Lingita, kura gan atzinusi, ka emocionāli ir kļuvusi stiprāka, atkal ļāva vaļu asarām.

Arī Māris Grigalis bija neizpratnē, kāpēc Lingita visu laiku «bimbā».

Ar enerģisku priekšnesumu uzstājās Crystal, kas sevi dēvē arī par Kristīni Miljoni.

Spēcīgu priekšnesumu ar dziesmu «Whiskey in the Jar» sniedza «dziedošais ugunsdzēsējs» Jānis Buķelis.

Toms Bokums dziedāja savu oriģināldziesmu «Es zīmēju». Kā pēdējā koncertā uzstājās Sabīne Prenclava.

Skatītāju telefonbalsojums bija ļoti spraigs. Visu koncerta laiku pārliecinoši 1. vietā ierindojās Jānis Buķelis, 2. vietā Toms Bokums, bet 3. vietā Anete Volmane.

Galarezultātā šovā atgriežas Jānis Buķelis un Toms Bokums.

Komentāri (124)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu