Berluskoni ballītēs bijušas striptīza dejotājas mūķeņu tērpos (7)

LETA/AFP
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Ballītēs bijušā Itālijas premjerministra Silvio Berluskoni villā uzstājušās striptīza dejotājas mūķeņu tērpos, pirmdien Milānā prāvā, kurā Berluskoni tiek tiesāts saistībā ar apsūdzībām par dzimumattiecībām ar nepilngadīgu prostitūtu, sacīja lieciniece.

Modele Imane Fadila apliecināja, ka pirmo reizi, kad viņa apmeklējusi ballīti, Berluskoni viņai iedevis 2000 eiro (1400 latu) skaidrā naudā un teicis: «Neapvainojies.»

Tovakar uzstājušās divas sievietes, kas bija ģērbušās mūķeņu tērpos - «melnās tunikās, baltās galvassegās un ar krustiem». Viņas sarīkojušas striptīzu toreizējā premjerministra Berluskoni acu priekšā, sacīja lieciniece.

Viena no divām striptīza māksliniecēm bijusi Nikole Mineti, kas tagad ir Lombardijas reģiona padomes deputāte, sacīja Marokā dzimusī Fadila.

Mineti un citas sievietes palikušas Milānas apkaimes villā pa nakti, sacīja lieciniece, norādot, ka sievietēm, kas tur palikušas, maksāts papildus arī par seksu.

Fadila arī sacīja, ka ir dzirdējusi - Berluskoni maksājis par seksu vismaz divām sievietēm, kas bija uzlūgtas uz viņa ballītēm, vēsta Itālijas mediji.

Berluskoni ir apsūdzēts, ka viņam bijis sekss ar nepilngadīgu prostitūtu Karimu el Mahrugu. Viņš arī ļaunprātīgi izmantojis amata pilnvaras, lai panāktu, ka policija atbrīvo par zādzību arestēto Mahrugu, un šādā ceļā izvairītos no tā, ka gaismā nāk viņa paša noziegums.

Atbilstoši apsūdzībām Mahrugai, kad viņai bijušas dzimumattiecības ar Berluskoni, bijuši tikai 17 gadi. Viņa ir pazīstama arī ar pseidonīmu Rūbija Siržuzagle.

Berluskoni noraida apsūdzības, un arī Mahruga noliedz, ka viņai jelkad būtu bijis sekss ar ekspremjeru.

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu