Drifta Dubls Nr.2– sānslīdes uz sausa asfalta (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Biķernieku kompleksās sporta bāzes stadionā aizvadīts Street Drifts - Latvian Drift Cup 2. posms. A finālā uzvar Jevgēņijs Kuprijanovs, otro vietu izcīna vienīgā meitene driftere Baltijā Kristena. Trešais - Nikolajs Makarovs, TVNET informēja Ātruma cilts pārstāve Sanita Pelēķe.

Dalībnieku un organizatoru vēlmes piepildījušās. Laikapstākļu onkulis parūpējies par sausu un saulainu laiku. Tiek piedzīvotas kaucošas riepas un dūmu mākoņi. Raimonds Cabulis: "Ideāls laiks driftam. Nav peļķu, kā rezultātā dalībnieki var parādīt visu, ko ir iemācījušies un ko sagatavojuši. Esam apmierināti ar aizvadīto posmu. Paldies visiem skatītājiem, kuri atbrauca atbalstīt Street Drifta dalībniekus. Mēs jūs gaidīsim arī nākamajos sānslīžu mačos!"

Latvian Drift Cup 2.posmā uz starta stājās 47 Street drifta dalībnieki. B grupā no 16 dalībniekiem trešo vietu izcīnīja Raimonds Freimanis, aiz viņa otrais Edgars Ozols. Uzvaru izcīnīja Aleksandrs Siņicins ar automašīnu BMW 328. A finālā no 16 dalībniekiem trešo vietu izcīnīja Nikolajs Makarovs, aiz viņa otrā, vienīgā diftere meitene Baltijā - Kristene. Šā posma uzvarētājs un puisis, kurš kāpa uz pjedestāla augstākā pakāpiena, Jevgēņijs Kuprijanovs ar automašīnu BMW 325.

Kristena: "Beidzot bija sauss laiks. Varēju parādīt daudz labāku sniegumu nekā iepriekšējā reizē. Šajā posmā varēja redzēt, ka Latvijas driftā sāk veidoties jaunā paaudze. Vairums ir potenciāli spēcīgi braucēji. Šajā posmā veiksme bija manā pusē. Pirmajai vietai zaudēju ar godu. Vēl daudz jātrenējas, plinti krūmos nedrīkst mest un pat negrasos. Jūs vēl redzēsiet! ;) Beidzot parādīju, ko varu, un paldies arī manai komandai."

Nākamais Latvian Drift Cup, nu jau 3.posms notiks 24. Jūlijā Vaiņodē. Jāpiebilst, ka šis Street drift posms notiks kopā ar Latvijas drifta čempionāta Pro klases dalībiekiem.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu