LR anotācija: Kā par dārzu rūpējas Māra Kilēvica? Ko vēl var "izspiest" no OCTAs? (9)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com/Crinklecrankle.com

Laiks atkal noskaidrot, kā par dārzu jūnija sākumā rūpējas Māra Kilēvica un kas viņai no zaļajiem darbiņiem ieplānots šim mēnesim? Kam tik loti garšo pirmās zemenes un kā tās pavairot? Vai bakteriālā iedega tiešām ir tik briesmīga? Vai ārā izstādītie ķirbji, kabači un gurķi ir kā īpaši aprūpējami? Ko vislabāk darīt ar nopļauto zāli, pēc kuras neilgojas govs?

Lai atbildētu uz desmitiem vienkāršu un derīgu jautājumu, ar klausītājiem labi pazīstamo augu aizsardzības speciālisti radio raidījuma "Kā labāk dzīvot" studijā tiksimies 15.jūnijā no 9:00 līdz 10:00.

Lielos vilcienos par obligāto civiltiesisko apdrošināšanu viss ir skaidrs, un katrs šoferītis zina, kas tā OCTA tāda ir. Bet vai jūs zināt, ka no šā apdrošināšanas veida var “izspiest” ne tikai naudu par cietušajiem dzelžiem, bet vēl kaut ko? Kas notiek, ja negadījumā ir viens vai vairāki cietušie, kuri saskādē veselību un iegūst darba nespēju? Kas notiek, ja visvairāk apskādēta mašīnas salonā esošā mantība? Par OCTAs iespējām pēc 10:00 sarunāsimies ar Latvijas transportlīdzekļu apdrošinātāju biedrības šefu Juri Stengrevicu.

Telefoni tiešraidē - 67222888, 67225599, e-pasts studijā - klausitajs@latvijasradio.lv

Audio un video tiešraide internetā - www.latvijasradio.lv

Saziņai Skype - kldzivot

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu