Ugāles dvīņi šovā iztiek bez nervu zālēm (42)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Telekompānija LNT atklājusi unikālu šovu «Dvīņi dzied». Pirmajā koncertā piedalījās septiņi dvīņu pāri. Šovu vadīja dziedošās dvīņumāsas Ana un Katrīne Drozdovičas tandēmā ar LNT laika ziņu moderatoru Kristapu Tālbergu. Viskolorītākos priekšnesumus bija sagatavojušas 80 gadu vecās dvīņumāsas, trīs gadus vecās dvīnes, kā arī brāļi no Ugāles.

Šova pirmo koncertu atklāja dvīņu pāris Lana un Sergejs Kutiščevi no Strenčiem. Viņi dziedāja «Zibsnī zvaigznes aiz Daugavas». Dvīņumāsas Beatrise un Elizabete Kaktiņas no Rīgas uzstājās ar dziesmu «Cāļus skaita rudenī», viņu priekšnesumu krāšņāku darīja mazās dejotājas, kas bija tērpušās cālēnu kostīmos. Īpaši rosīgas uz skatuves bija trīs gadus vecās dvīnītes no Salacgrīvas - Matilde un Amēlija. Viņas nodziedāja nebēdnīgu dziesmiņu «Tie divi». Šova koncertā kā visvecākās dalībnieces uzstājās 1931. gadā dzimušās dvīņumāsas Ērika Mālniece un Gaida Vītoliņa no Ķekavas. Māsas nodziedāja «Vakardziesmu». Jūrmalnieces Līga un Laura Krauzes, kuras dzimušas vienā dienā, gadā un slimnīcā ar šova vadītājām Anu un Katrīni Drozdovičām, izpildīja dziesmu «Princesīte». Savukārt augumā raženie brāļi Aivis un Raivis Beļakovi no Ugāles nodziedāja «Vecās likteņdzirnas». Pirmo šova koncertu noslēdza dvīņumāsas no Jēkabpils – Dana un Dina Poles ar savu iemīļoto dziesmu «Dzīve bez apstājas».

Dvīņu pāru priekšnesumus vērtēja dvīņu mammas – operdziedātāja Kristīne Zadovska un modes un stila eksperte Gundega Skudriņa, kā arī psihoterapite Aina Poiša.

Apkopojot skatītāju telefonbalsojuma rezultātus un žūrijas vērtējumu, finālā nokļūst tikai divi dvīņu pāri. Tie ir brāļi Aivis un Raivis Beļakovi no Ugāles, kā arī Lana un Sergejs Kutiščevi no Strenčiem.

Pēc uzvaras pirmajā šova koncertā brāļus Aivi un Raivi, kā arī Lanu un Sergeju turpat uz skatuves ielenca viņu radi un draugi, kas neslēpa sajūsmu un ovācijas par šova finālistiem.

Sarunā ar TVNET Raivis atzina, ka pirms uzstāšanās viņš kabatā ielicis nervu zāles, lai vajadzības gadījumā varētu nomierināt gan nervus, gan trīcošu kāju vai roku.

Taču šoreiz viss noritējis bez lampu drudža un Raivis nav izmantojis līdzpaņemtās zāles stresa mazināšanai. Pagaidām gan brāļi nav domājuši par stila un imidža, kā arī repertuāra maiņu uz fināla koncertu.

Komentāri (42)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu