Nīderlande uzvar Dānijas komandu PK izcīņas spēlē (11)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

FIFA Pasaules kausa (PK) izcīņas finālturnīru ar uzvaru 2:0 (0:0) pār Dānijas valstsvienību Johannesburgā pirmdien E apakšgrupā sāka Nīderlandes nacionālā komanda.

Pievienota ''Studio Imagine'' fotogrāfa Renāra Kora fotoreportāža.

Pirmā puslaika sākumā nenoliedzams pārsvars piederēja Nīderlandes valstsvienībai, tomēr reāli vārtu gūšanas momenti pie dāņu vārtiem netika izveidoti.

Dānijas komanda atbildēja ar pretuzbrukumiem, un vienā no epizodēm - 27. minūtē izcelties varēja Londonas kluba ''Arsenal'' uzbrucējs Niklass Bendtners, kurš ar galvu sita nedaudz garām tuvajam vārtu stabam.

Puslaika atlikušajā laikā cīņas gaita izlīdzinājās, un atklāt rezultātu nevienai no komandām neizdevās.

Otrais puslaiks pagalam neveiksmīgi sākās Dānijai - jau 46. minūtē aizsargs Simons Busks Poulsens pēc pretinieka centrējuma, ar galvu cenšoties izsist bumbu no sava soda laukuma, ieraidīja to savos vārtos - 0:1. 

Turpinājumā spēle kļuva asāka, tomēr izteikta pārsvara nevienai vienībai nebija. Piecas minūtes pirms mača baigām Dirks Kujts pēc partnera raidījuma pa vārtu stabu piesteidzās pirmais pie bumbas un ietrieca to vārtu tīklā, pieliekot punktu pirmajai E apakšgrupas spēlei.

Nīderlande - Dānija 2:0 (0:0)

Vārtu guvēji: S.B. Poulsens 46' (savos vārtos), Dirks Kujts 85'

Par spēles labāko spēlētāju tika nosaukts Nīderlandes izlases pussargs Veslijs Snaijders.

Otrajā E apakšgrupas spēlē pirmdien, plkst. 17.00 pēc Latvijas laika Japāna tiksies ar Kamerūnu.

Nākamo spēli Nīderlande aizvadīs 19. jūnijā, tiekoties ar Japānu, bet Dānija tajā pašā dienā spēkos mērosies ar Kamerūnu. 

FIFA Pasaules kausa izcīņa risināsies līdz 11. jūlijam.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu