Rašs spēlēs "Karību jūras pirātu" turpinājumā (5)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

"Karību jūras pirātu" franšīzes veidotāji paziņojuši, ka ceturtajā filmā pie savas lomas atgriezīsies austrāliešu aktieris Džefrijs Rašs, vēsta "Totalfilm.com".

Raša varonis Barbosa ir viens no dažiem iepriekšējo filmu personāžiem, kas parādīsies arī ceturtajā filmā. Kā zināms, nedz Orlando Blūms, nedz Keira Naitlija franšīzes turpinājumā nespēlēs.

Kā  ziņoja iepriekš, franšīzes ceturto daļu "Pirates Of The Caribbean: On Stranger Tides" ("Karību jūras pirāti. Nezināmās jūras") filmēs Havaju salās, kur arī iepriekš uzņemtas dažas iepriekšējo filmu ainas - 2007.gadā Maui un Mokokai salās daļēji tika uzņemta filma "Pirates of the Caribbean: At World's End" ("Karību jūras pirāti: Pasaules malā"). Filmas režisors būs Robs Māršals. Zināms, ka piedzīvojumu filmā spēlēs Ians Makšeins, Penelope Krusa, kā arī Džonijs Deps, kas atgriezīsies pie kapteiņa Džeka Sperova lomas.

Plānots, ka uz ekrāniem filma nonāks 2011.gada maijā.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu