Francijas un Urugvajas izlases cīnās neizšķirti Pasaules kausa izcīņas finālturnīra mačā (5)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pasaules kausa izcīņas futbolā finālturnīra A apakšgrupas spēlē piektdien Francijas izlase cīnījās neizšķirti 0:0 (0:0) ar Urugvajas valstsvienību.

Pirmā puslaika sākumā spēles gaita bija līdzīga, tomēr bija jūtams, ka abām komandām tas ir pirmais mačs finālturnīrā. Labas iespējas gūt vārtus bija Žeremijam Tulalānam, Sidnijam Govū un Nikolā Anelkam, taču droši spēlēja Urugvajas izlases vārtsargs Fernando Muslera.

Pirmā puslaika beigu daļā Francijai bija pārsvars, tomēr vārti tā arī netika gūti.

Otrā puslaika sākumā neliels pārsvars bija Urugvajai, kas izveidoja pāris vārtu gūšanas momentus, tomēr turpinājumā Francija pārņēma iniciatīvu un mača pēdējās 20 minūtes aizritēja francūžu zīmē.

Jāpiebilst, ka mača 81.minūtē otro brīdinājumu spēlē saņēma Urugvajas izlases pussargs Nikolass Lodeiro, kurš laukumā devās uz maiņu spēles 63.minūtē, bet jau pēc divām minūtēm saņēma savu pirmo dzelteno kartīti.

Tomēr arī viena laukuma spēlētāja pārsvaru Francija nespēja izmantot un šis mačs tā arī noslēdzās bez gūtajiem vārtiem.

Francijas izlase jau trešo Pasaules kausa izcīņas finālturnīru pēc kārtas sāka bez gūtajiem vārtiem pirmajā mačā.

Kā ziņots, vēl vienā A apakšgrupas mačā piektdien finālturnīra saimniece Dienvidāfrikas Republikas (DĀR) izlase cīnījās neizšķirti 1:1 (0:0) ar Meksikas futbolistiem.

Kā vēstīts, Pasaules kausa izcīņa noslēgsies 11.jūlijā.

Francijas izlases sastāvs: Igo Lorī, Viljams Galā, Bakarī Saņa, Ēriks Abidals, Patriss Evrā, Joans Gurkufs (Florāns Maludā, 75.min.), Žeremijs Tulalāns, Abū Diabī, Franks Riberī, Nikolā Anelka (Tjerī Anrī, 72.min.), Sidnijs Govū (Andrē-Pjērs Žignaks, 85.min.).

Urugvajas izlases sastāvs: Fernando Muslera, Djego Lugano, Maksimiljano Pereira, Djego Godins, Maurisio Viktorino, Djego Peress (Sevastjans Egurens, 88.min.), Ignasio Gonsaless (Nikolass Lodeiro, 63.min.), Ehidio Arevalo Rioss, Alvaro Pereira, Luiss Suaress (Sevastjans Avreu, 73.min.), Djego Forlans.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu