Palīdzi cilvēkam saskaldīt malku vai iestādīt kartupeļus (117)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Katru gadu pavasaris atnāk ne tikai ar putnu dziesmām un pirmajiem ziediem puķu dobē, bet arī ar darbiem. Un zāles pļaušana, zemes rakšana, pērno lapu novākšana, kartupeļu stādīšana un lielā mājokļa tīrīšana ir tikai daži no tiem. Iespējams, ka daudziem pilsētu iedzīvotājiem, kuri pavasari sagaida pastaigās pa parku, šie darbi iet secen un spēcīgākajiem lauku iedzīvotājiem tā ir tikai dzīves ikdiena. Tomēr starp mums dzīvo arī cilvēki, kuriem pavasara darbi liek justies bezspēcīgiem un vientuļiem. TVNET aicina palīdzēt šiem cilvēkiem padarīt lauku darbus!

Aicinām brīvdienas pavadīt lietderīgi, piedaloties sociālajā projektā »Labi darbi sasilda!»

Tie ir cilvēki, kuri agrāk bijuši spēka pilni, bet tagad vecuma, invaliditātes vai grūtu dzīves apstākļu dēļ palikuši vieni – vientuļi pensionāri, trūcīgas daudzbērnu ģimenes un jaunās māmiņas, kas savus mazuļus audzina vienas. Un ne vienmēr šiem cilvēkiem tuvumā ir palīdzīgas rokas un dzirdīgas ausis. Tādēļ šajā pavasarī Junkers ar Tvnet aicina cilvēkus atrast brīvu laiku laika posmā no aprīļa līdz maija beigām, apskatīt Latvijas pilsētas un dabu, apciemot un

sniegt palīdzību pavasara darbos cilvēkiem, kuri par to būs pateicīgi.

Īpaša karte Tev palīdzēs izvēlēties vietu, kur doties palīgā

Projekta mājaslapā www.dzivosilti.lv ir izveidota īpaša karte, kurā tiks ievietoti cilvēku vārdi, kuriem nepieciešama palīdzība visā Latvijas teritorijā, tāpat tajā ir iespējams pieteikties darbam, vai arī sazināties ar koordinātori un uzzināt vairāk informācijas par palīdzības sniegšanu un veicamo darbu sarakstu.

Cik bieži tu apstājies, lai palīdzēt?

«Labi darbi sasilda» - ir akcijas devīze. Mēs taču zinām, ka dāvināšanas prieks ir daudz lielāks par saņemšanas prieku, tādēļ palīdzēsim vientuļiem cilvēkiem liekot lietā savu spēku un enerģiju. Tas būs lietderīgi pavadīts laiks svaigā gaisā un neaprakstāma gandarījuma sajūta par paveikto darbu un iepriecinātajiem cilvēkiem. Kas zina, varbūt kādreiz palīdzība būs vajadzīga arī Tev!

Šobrīd apkopoti vairāki desmiti darbi visā Latvijas teritorijā un to skaits turpina augt. Kopā mēs varam panākt, ka šo palīdzības darbu skaits samazinās.

Meklē darbu, kurš tev atrodas tuvumā, vai arī atrodi cilvēku, kuram vēlies palīdzēt un nekavējies

- neatstāsim pavasara darbus vasarai un izdarīsim ko labu, pretī saņemot siltumu ko sniedz gandarījuma sajūta!

Daži piemēri: Tava plaīdzība nepieciešama Rutai, Ārijai, Juzefam un Ainai

Rutas māja
Rutas māja Foto: Publicitātes foto


Foto: Publicitātes foto


Savukārt

Ārijas mazdārziņš
Ārijas mazdārziņš Foto: Publicitātes foto


Foto: Publicitātes foto
Komentāri (117)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu