''Riga Open 2010'' viesosies Krievijas tenisa leģenda Šamils Tarpiščevs (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Rīgas starptautiskā ''ITF Junior Circuit'' un ''Tennis Europe Junior tour'' otrās kategorijas tenisa turnīrā - ''Riga Open 2010'' viesosies Krievijas tenisa leģenda un sieviešu izlases kapteinis Šamils Tarpiščevs, TVNET informēja sacensību organizatori.

''Riga Open 2010'' risināsies četrās vecuma grupās zēnu un meiteņu konkurencē par galveno balvu sacentīsies vairāk nekā 500 jauno tenisistu no 25 valstīm.

Sacensībās paredzēts sadalīt 16 titulus, astoņus vienspēlēs un astoņus dubultspēlēs.

Spēles zēniem un meitenēm notiks četrās vecuma grupās – U12, U14, U16 un pirmo reizi U18. Katrā vecuma grupā pamatturnīram kvalificēsies 32 labākie dalībnieki, kuri uzvarētāju noteiks pēc izslēgšanas spēļu sistēmas, zaudētājiem no cīņas izstājoties.

Dalībnieki sacentīsies ''Rīgas Satiksmes'' tenisa kortos Mežaparkā, Ezermalas ielā 32 un Viesturdārzā, Rūpniecības ielā 21 . ITF Junior Circuit kalendārā sacensības iekļautas, sākot no 2004. gada, bet divus gadus vēlāk turnīrs saņēma otro kategoriju.

Tarpiščeva vadībā Krievijas izlasē spēlējušas tādas pazīstamas tenisistes kā: Marija Šarapova, Anna Kurņikova, Jeļena Dementjeva, Vera Zvonarjova un citas.

Turnīrā, kas risināsies no 21. līdz 26. jūnijam ieeja būs bez maksas.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu