Auto ziņas testē Peugeot RCZ (9)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

It kā saodis vienīgās saulainās dienas tikai nedēļu Latvijā viesojās Peugeot jaunais tautas sporta auto RCZ.

Tā ir automašīna, kas par lētāku naudu piedāvā to pašu ko vienkāršākais Audi TT, un parāda, cik tālu Peugeot gatavs iet, lai izkārtotu labāku imidžu arī ikdienišķākiem auto.

Rezultāts ir auto, ar kura dizainu Peugeot šķiet sasniedzis virsotnes un ir pieejams ar visnotaļ jaudīgiem dzinējiem, galu galā RCZ ārējais izskats vedina domāt, ka auto ir sportisks, vēl jo vairāk tādēļ, ka tam aizmugurē pie zināma ātruma automātiski vai arī pēc vadītāja pavēles izbīdās spoilers. Vājākais turbomotors (156 ZS) gan nav konkurents Audi turbīnām, taču par lielāku cenu RCZ var dabūt visus 200 zirgspēkus vai jaudīgu dīzeli. Taču automāts, kas varētu būt svarīgs sieviešu auditorijai, pieejams tikai 156 ZS motoram.

RCZ ir auto, kura pircējam uz aksesuāriem taupīt neklājas, turklāt tam var izvēlēties 19 collu riteņus, kas priekš Peugeot ir pilnīgs jaunums. Un, lai gan RCZ ir divvietīgs, tas tīri labi der ikdienas braukšanai, jo kupejai izrādījās negaidīti liels bagāžnieks. Latvijā auto cena ir sākot no 24 243 eiro.

Lai uzzinātu vairāk par Peugeot RCZ, skaties VIDEO.

Komentāri (9)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu