''Celtics'' treneris neampierināts ar tiesāšanu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Bostonas ''Celtics'' galvenais treneris Doks Riverss pēc trešās finālsērijas spēlēs norādījis uz vairākām tiesnešu neprecizitātēm.

Spēles videoierakstu treneris ir nosūtījis arī NBA vadībai, lai tā izvērtētu tiesnešu darbību.

Riverss uzskata, ka tiesneši nav pamanījuši vairākus ''Lakers'' spēlētāju pārkāpumus uzbrukumā, kamēr ''Celtics'' tiek sodīti daudz biežāk.

Pēc sērijas otrās spēles ''Lakers'' treneris Fils Džeksons sūdzējās par to, ka komandas līderis Kobe Braients saņem ''neparastas piezīmes'', bet nākamajā spēlē viņam vairs nebija par ko sūdzēties. Bostoniešu treneris cer, ka tā nav likumsakarība.

Pirmajā spēlē Bostonas vienībā piezīmju normas dēļ ierobežotu laiku laukumā pavadīja Rejs Alens, otrajā Kevins Gārnets, bet trešajā mačā Kevins Gārnets. Riverss sūdzējās, ka nevienā mačā ''Celtics'' līderi nav varējuši iegūt vajadzīgo spēles ritmu, jo baidās no piezīmēm.

''Lakers'' vienība finālsērijā līdz šim izpildījuši 96 soda metienus, kamēr Bostonas basketbolisti 86, ziņo ESPN.

''Manuprāt, visi vēlas lai tiesāšana būtu konsekventa. Saprotu, ka tas nav viegli, taču domāju, ka visi to vēlas,'' teica Riverss. 

Jau ziņots, ka finālsērijas trešajā spēlē Losandželosas ''Lakers" izbraukumā ar 91:84 uzvarēja Bostonas ''Celtics'', sērijā izvirzoties vadībā ar 2-1.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu