''Liepājas metalurgam'' neizdodas izglābties Baltijas līgas pusfinālā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Baltijas futbola klubu turnīra - "Triobet" Baltijas līgas pusfināla atbildes spēlē "Liepājas metalurgs" savā laukumā ar 2:1 pārspēja Mariampoles "Sūduva" vienību no Lietuvas, tomēr divu spēļu summā ar 4:2 pārāki bija Mariampoles futbolisti, kas tādējādi nodrošināja vietu finālā.

Pirmajā puslaikā laukumā risinājās līdzīga cīņa un nevienai no komandām nebija pārāk daudz vārtu gūšanas iespēju, taču vienā no tām mača 16. minūtē pēc stūra sitiena acīgi vārtu priekšā nospēlēja Oskars Kļava (1:0).

Otrajā puslaikā lietuvieši prasmīgi novirzīja spēli tālāk no saviem vārtiem, tomēr pretuzbrukumā mājinieku spēlētājs Vitālijs Kavaļauskas raidīja bumbu pa vārtu pārliktni, bet atkārtoto sitienu neitralizēja viesu vārtsargs.

Mača izskaņā liepājnieku cerības uz izglābšanos tika sagrautas, kad Viktoru Spoli pārspēja Povilas Lukšis.

Pēdējās minūtēs sarkano kartiņu nopelnīja "Sūduva" vārtsargs Armants Vitkausks. Viesiem visas maiņas bija izdarītas, kā rezultātā viņa vietu vārtos ieņēma Sandro Grande. To izmantoja Genādijs Soloņicins, kurš pēc soda sitiena raidīja bumbu vārtu augšējā stūrī (2:1).

Pirmajā spēlē Marijampolē ''Liepājas metalurgs'' cieta zaudējumu ar 0:3.

Kā ziņots, pirmais finālā otrdien iekļuva futbola klubs ''Ventspils'', kas divu spēļu summā ar 2:0 pieveica Igaunijas komandu Tallinas "Flora".

"Triobet" Baltijas līgas fināls paredzēts 4. jūlijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu