Arī tiesnesis gūst traumu pirms Pasaules kausa finālturnīra

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Traumas pirms gaidāmā Pasaules kausa izcīņas finālturnīra gūst ne tikai spēlētāji, bet arī tiesneši. Tā čīlietis Pavlo Poso traumas dēļ nevarēs tiesāt maču starp Alžīriju un Slovēniju.

C grupas spēlei plānots risināties svētdien, bet tagad Poso nomainīs Gvatemalas tiesnesis Karloss Batress.

Šajā mačā Baresa palīgi būs Kostarikas tiesnesis Leonels Leals un Karloss Pastrana no Hondurasas, bet ceturtais tiesnesis būs zviedrs Martins Hansons, kurš izšķirošajā kvalifikācijas spēlē nefiksēja francūža Tjerī Anrī spēli ar roku, pirms viņš mačā ar Īriju guva uzvaru nesošos vārtus.

Kā ziņots, Pasaules kausa finālturnīrā nevarēs palīdzēt vairāku izlašu zvaigznes - Anglijas izlasē nespēlēs tās kapteinis Rio Ferdinands un kādreizējais kapteinis Deivids Bekhems.

Tāpat arī Vācijas izlasei nepalīdzēs kapteinis Mihaels Ballaks. Portugāles izlasē nespēlēs Nani, Ganai nepalīdzēs tās līderis Mišels Esjēns, Nigērijai Džons Obi Mikels, bet Francijai Lasana Diarā.

Tāpat zem jautājuma zīmes ir Didjē Drogbā (Kotdivuāra), Arjena Robena (Nīderlande), Andrea Pirlo (Itālija) un vēl vairāku futbolistu dalība turnīrā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu