''Ventspils'' nodrošina vietu "Triobet" Baltijas līgas finālā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Baltijas futbola klubu turnīra - "Triobet" Baltijas līgas finālā otrdien iekļuva "Ventspils" vienība, kas pusfināla atbildes spēlē izbraukumā cīnījās neizšķirti 0:0 ar Igaunijas vienību Tallinas "Flora". Divu spēļu summā Latvijas klubs bija pārāks ar 2:0.

Mača pirmajā puslaikā bumbu vairāk kontrolēja viesi, taču spēle pārsvarā ritēja tālu no pretinieku vārtiem.

Arī mājinieki pārāk bīstamus uzbrukumus nespēja izveidot. Savukārt neilgi pirms pārtraukuma laba izdevība gūt vārtus bija Eduardam Višņakovam, taču viņa sitienu atvairīja "Flora" vienības vārtsargs.

Otrā puslaika sākumā pie bīstama soda sitiena tika ventspilnieki, taču arī Aleksandra Solovjova raidījumu vārtu augšējā stūri neitralizēja Marko Merits, kurš arī turpinājumā spēlēja pārliecinoši.

Līdz mača beigām spēles gaita būtiski nemainījās, tādējādi "Ventspils" futbolisti prasmīgi spēli noveda līdz sev labvēlīgam rezultātam un iekļuva turnīra finālā.

Pirmajā mačā kurzemnieki savā laukumā uzvarēja ar 2:0 (1:0).

9. jūnijā otrajā pusfināla atbildes spēlē "Liepājas metalurgs" savā laukumā uzņems Mariampoles "Sūduva" vienību no Lietuvas. Pirmajā spēlē liepājnieki ar 0:3 atzina "Sūduva" komandas pārākumu.

4.jūlijā tiks aizvadīts "Triobet" Baltijas līgas fināls.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu