Francijas futbola izlases aizsargs Galā nevēlas runāt ar žurnālistiem (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Francijas futbola izlases aizsargs Viljams Galā paziņojis, ka viņš nerunās ar žurnālistiem līdz pat Pasaules kausa izcīņas finālturnīra beigām.

Otrdien Galā Francijas komandas treniņu bāzē bija jāsniedz intervija Francijas mediju pārstāvjiem, taču aizsargs paredzētajā laikā uz to neieradās.

Francijas valstsvienības preses sekretārs Fransuā Manado izteicās, ka Galā nerunās ar žurnālistiem līdz finālturnīra beigām. Manado neatklāja iemeslus, kāpēc Galā pieņēmis tādu lēmumu.

Vairāki Francijas mediji ziņo, ka Galā šādu lēmumu pieņēma, jo izlases galvenais treneris Raimons Domenešs par valstsvienības kapteini iecēla Patrisu Evrā, nevis Tjerī Anrī.

Anrī bija Francijas izlases kapteinis pēdējos gadus, taču Pasaules kausa izcīņas finālturnīra mačus Anrī, visticamāk, uzsāks no rezervistu soliņa.

Pasaules kausa izcīņas finālturnīrā, kas piektdien sāksies DĀR, Francija spēlēs A apakšgrupā ar Meksiku, Urugvaju un DĀR izlasi.

Finālturnīrs ilgs līdz 11.jūlijam.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu