Svētdien sāksies LNT šovs «Dvīņi dzied!» (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto /LNT

Jau šo svētdien, 15. aprīlī, pulksten 20.20 LNT tiešraidē varēs vērot Latvijā vēl neredzētu un oriģinālu muzikālu šovu «Dvīņi dzied!». 28 dziedoši dvīņu pāri ir gatavi tikties ar jums, lai pārsteigtu un iepriecinātu ar skanīgām dziesmām un sirsnību, informē LNT pārstāve Zane Pētersone.

Statistika liecina, ka Latvijā kopš 1980. gada dzimuši vairāk nekā 7500 dvīņu pāru. Tomēr bez statistikas jāatzīst, ka dvīņi ir arī fenomens – viņi lielākoties ģērbjas vienādi un domā līdzīgi, bet mēs esam atraduši 28 pārus, kuri dzied.

Foto: Publicitātes foto /LNT

Šovs norisināsies divās kārtās. Četros atlases raidījumos dzīvās grupas pavadījumā, uzstāsies septiņi dvīņu pāri, no katra raidījuma tālāk

uz finālu tiks izvirzīti divi dvīņu pāri, kuri būs ieguvuši vislielāko žūrijas un skatītāju vērtējumu.

Finālā, kas norisināsies 13. maijā, tiksies astoņi dvīņu pāri, kuri sacentīsies par dziedošāko dvīņu titulu! Šovā «Dvīņi dzied!» dzirdēsim dziesmas gan no Latvijas pirmās brīvvalsts laika, gan pēdējo gadu radio hitus.

Pārsteigums ir arī šova vadītāji, jo šoreiz tie būs veseli trīs: šovu «Dvīņi dzied!» vadīs LNT Laika ziņu moderators Kristaps Tālbergs un šova «Dziedošās ģimenes» dalībnieces - dziedošās dvīnes Katrīna un Ana Drozdovičas.

Nepalaid garām LNT pavasara sirsnīgāko šovu «Dvīņi dzied!» – jau šo svētdien, pulksten 20:20, LNT kanāla tiešraidē.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu