Kašers pēc strīda atzīstas blondajai Sandijai mīlestībā (47)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

TV muzikālā realitātes šova «OKartes skatuve» romantiskā pāra Sandijas Vīgantes (18) un Kašera jeb Kaspara Blūma-Blūmaņa (25) starpā sākušies pirmie strīdi un nesaskaņas. Kašers pēc strīda atvainojies Sandijai, atzīstoties viņai mīlestībā.

Lai arī iepriekš TV šova «OKartes skatuves» dzīvoklī skaļu rezonansi izraisīja šova «saldā pārīša» Sabīnes Berezinas un Kristapa Pujāta attiecību peripetijas un skandāli, tagad uzmanība pievērsta šova blondās daiļavas Sandijas Vīgantes un ekstravagantā Kašera attiecību sarežģījumiem.

Kas mīlējas, tas ķīvējas

Šovā dzimušais pāris Sandija un Kašers iepriekš noliedza, ka abu starpā izveidojušās mīlas jūtas. Taču pieķeršanos un satuvināšanos abi šova censoņi neslēpa. Lielākoties šova dzīvoklī Sandija ar Kašeru pavada čubinoties viens gar otru. Nu viņu starpā radušās arī pirmās nesaskaņas.

Vaicājot, kāpēc abi draugi saplēsušies tiešajā ēterā, Sandija atklāj, ka tā nu ir sanācis, ka abi ar Kašeru kašķējas gluži kā laulāts pāris. «Visu laiku mums ir bijis vai nu ļoti labi, vai arī mazliet pastrīdamies. Taču šoreiz bija kašķis. Iespējams, tas notika tādēļ, ka mēs abi esam tik līdzīgi,» situāciju sarunā ar TVNET raksturo Sandija.

Savukārt Kašers nosaka, ka, dzīvojot vienā telpā 24 stundas diennaktī, viņam ar Sandiju jābūt kā skatuves kolēģiem, kā konkurentiem un reizē arī labākajiem draugiem. «Mums ir pilns attiecību un emociju virpulis. Ar Sandiju pēc rakstura esam ļoti vienādi. Bieži vien sanāk, ka man nepatīk otrā cilvēkā tās lietas, kas nepatīk pašam sevī. Tādēļ mēs dažkārt saejam ragos. Bet vispār jau ir ļoti labi. Es viņu ļoti, ļoti mīlu. Sandija ir ļoti foršs cilvēks, riktīgi liela malacīte. Tās aizkulises jau bieži vien TV skatītāji neredz. Es turos un turos, bet Sandijai tieši tāpat kā man, patīk ar pirkstu parādīt, kas jādara, Tas viss krājas, un mūsu pirmā lielā strīda laikā es izplūdu. Esmu palūdzis par mūsu kašķi piedošanu viņai, bet tā ir Sandija. Viņa ir dīva, un tā ir dīvas cienīga izturēšanās,» savu viedokli pauž Kašers.

Lai arī Sandija piedevusi Kašeram, ka viņš savu blondo draudzeni tiešajā ēterā asi kritizējis, viņa atklāj, ka kašķis abu attiecībās atstājis plaisu. Arī Kašera atzīšanās mīlestībā Sandijai neliekas līdz galam patiesa: «Viņš laikam nezina šā vārdu salikuma patieso nozīmi, tādēļ mētājas pa labi un pa kreisi ar šo frāzi! Taču mūsu attiecībās mēdz arī būt skaisti brīži, kad mēs mīlināmies un smejamies līdz asarām. Svariņi visu laiku svārstās - no labā uz kreiso.»

Sandijas emocijas TV šovā sit augstu vilni

Blondā šova censone Sandija par Kašeru ir septiņus gadus jaunāka. Taču viņa noliedz, ka Kašeram būtu lielāka dzīves pieredze. «Viņš ir atzinis, ka joprojām ir kā bērns. Mēs abi esam kā dzīves baudītāji. Neesam nopietni, jo uz dzīvi skatāmies kā uz joku,» nosaka Sandija.

«Taču man ir kāda dīvainība. Mani iespējams nokaitināt par kādu sīkumu, un varu sākt raudāt. Kaut kā tās dusmas ir jāattīra, tad nu es raudu. Es esmu savādāka. Ir brīži, kad neapvainošos, ja man pateiks, ka esmu pilnīgi stulba un debila un man jāiet mājās no šova, bet būs situācija, kad pienāks klāt kāds nevainīgs cilvēks, pateiks man vienu vārdu un aizskars mani līdz sirds dziļumiem. Mani draugi ir teikuši, ka ar mani katra diena ir kā jauns piedzīvojums.

Ja vienu brīdi sāku domāt, ka man jāmainās, jo jūtu no cilvēkiem negatīvismu, kad viņi mani saukā par «stulbeni» un «blondīni», tad sapratu, ka akmeni manā dārziņā, lai met tikai tas, kurš pats nav pie vainas. Tie, kuri izsaka man replikas un negācijas, viņi ir pagrimuši, jo nav sasnieguši savus mērķus.

Es esmu kā tāds mākslas darbs, kuru līdz galam nevar izprast, nevis kā ābece, kuru visi lasa,» viņa teic.

Kad Sandijai bijuši grūtāki emocionāli brīži, dzīvojot šova dzīvoklī, arī viņas mamma aicinājusi meitu pamest šovu un doties mājās. «Taču es nepadošos pie pirmajām grūtībām. Tas kas mani nenogalina, padara mani stiprāku,» viņa nosaka.

Komentāri (47)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu