«Liepājas metalurgs 2» nonāk uzvaras attālumā līdz triumfam

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas atklātā hokeja čempionāta finālsērijas ceturtajā mačā otrdien pagājušās sezonas spēcīgākā komanda «Liepājas metalurgs 2» savā laukumā ar rezultātu 4:2 (2:0, 0:0, 2:2) pieveica «Ozolnieki/Monarch» vienību.

Līdz ar to sērijā līdz četrām uzvarām «Liepājas metalurgs 2» nostiprinājās vadībā ar rezultātu 3-1.

Maču daudz aktīvāk sāka laukuma saimnieki un spēles sestajā minūtē izvirzījās vadībā, kad vārtus guva Kārlis Liepiņš. Arī turpinājumā pārsvars piederēja «Liepājas metalurgs 2» hokejistiem, bet mača 14.minūtē «Ozolnieki/Monarch» palika mazākumā un šajā vairākumā Mārtiņš Gipters dubultoja liepājnieku pārsvaru.

Otrās trešdaļas pirmajā pusē pārsvars jau piederēja viesiem, taču «Liepājas metalurgs 2» vārtos teicami spēlēja Nauris Grīnvalds, neļaujot pretiniekiem samazināt rezultāta starpību.

Mača turpinājumā komandas apmainījās ar vairākiem noraidījumiem un cīņa bija līdzīga, tāpēc pirms pēdējās trešdaļas «Liepājas metalurgs 2» saglabāja divu vārtu pārsvaru - 2:0.

Trešās trešdaļas pirmajās desmit minūtēs komandas apmainījās ar noraidījumiem, tomēr neviens vairākums netika realizēts, bet mača 53.minūtē «Liepājas metalurgs 2» panāca 3:0 - Māris Diļevka izslidoja vienatnē pret «Ozolnieki/Monarch» vārtsargu Sergeju Kuzņecovu un bija nekļūdīgs.

Savukārt pēc 43 sekundēm liepājnieki guva arī ceturtos vārtus, kad soda metienu realizēja Toms Tiļļa.

Pēc ceturtajiem vārtiem laukuma saimnieki nedaudz atslābinājās, kas noveda pie tā, ka «Ozolnieki/Monarch» komandai izdevās divus vārtus atgūt - abas reizes precīzi meta Māris Grāvītis. Pēc šāda notikumu pavērsiena «Liepājas metalurgs 2» pieprasīja pusminūtes pārtraukumu, bet pēc tam sekmīgi nosargāja divu vārtu pārsvaru un nonāca tikai uzvaras attālumā līdz triumfam čempionātā.

Sērijas pirmajos divos mačos, kas risinājās «Inbox.lv» ledus hallē Piņķos, «Liepājas metalurgs 2» izcīnīja uzvaras ar rezultātu 6:1 un 4:3, bet pirmdien «Ozolnieki/Monarch» spēja izcīnīt panākumu izbraukumā ar 2:1.

Piektais mačs tiks aizvadīts ceturtdien Piņķos, bet pēc tam mači nepieciešamības gadījumā notiks arī sestdien un nākamajā pirmdienā.

«Liepājas metalurgs 2» pusfināla sērijā līdz četrām uzvarām ar 4-2 uzvarēja «SMScredit.lv» komandu, bet «Ozolnieki/Monarch» ar 4-0 pieveica pastiprināto «Juniors» vienību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu