Rīgā uzstāsies Stinga ģitārists Dominiks Millers

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Trešdien, 11.aprīlī Lielajā ģildē ar tradicionālo pavasara koncertu Rīgā viesosies ģitārists, aranžētājs un komponists Dominiks Millers (Dominic Miller), kurš šoreiz prezentēs jauno albumu «5th House», informē koncerta rīkotāju «Trade Hub Productions» pārstāve Inese Mihasjonoka. Millera jaunākais albums sarakstīts Stinga tūres «Simphonicities» laikā.

Savā solokarjerā Millers piebiedroties aicina tikai izcilus mūziķus, un Rīgā ar viņu kopā šajā reizē spēlēs Maikls Lindaps (Mike Lindup (Level 42)), Nikolā Fricmans (Nicolas Fiszman (Charles Aznavour, Pili-Pili, Charlie Mariano, Johnny Clegg)) un Raņi Krija (Rhani Krija (Stings, Omar Sosa, Salif Keita)). Vairāk nekā divu stundu ilgajā koncertā būs iespēja dzirdēt jaunus, unikālus skaņdarbus no Millera jaunā albuma «5th House».

Millers ir visvairāk pazīstams saistībā ar savu jau 21 gadu ilgo sadarbību ar Stingu. Kopš 1991.gadā iznākušā «The Soul Cages» Millers ir piedalījies visos Stinga albumos. Viņš kopā ar Stingu ir muzicējis vairāk nekā tūkstoš koncertos un ir piedalījies panākumiem bagāto skaņdarbu «Shape Of My Heart» un «Lullaby for an Anxious Child» sacerēšanā.

Millers ir dzimis Buenosairesā. Ģitāras spēli viņš apguvis prestižajā Bērklijas koledžā Bostonā, kā arī Gildholas mūzikas skolā Londonā. Millers ir laidis klajā vairākus solo albumus un kopš 80.gadu beigām viņš ir kļuvis par vispieprasītāko viesmūziķi.

Iepriekšējais Millera koncerts Rīgā notika 2010.gadā Lielajā ģildē.

Dominic Miller Band
Dominic Miller Band Foto: Publicitātes foto

Biļetes var iegādāties «Biļešu servisa» un «Reklamarket» kasēs.

Atgādinām, ka vēlāk, 29. jūlijā, uz «Arēnas Rīga» skatuves Millers pievienosies Stingam viņa solokarjeras 25 gadu jubilejas koncertā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu