«Ozolnieki/Monarch» uzvar finālsērijas trešajā cīņā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas atklātā hokeja čempionāta finālsērijas trešajā mačā pirmdien «Ozolnieki/Monarch» ar rezultātu 2:1 (1:1, 1:0, 0:0) izbraukumā pieveica pagājušās sezonas spēcīgāko komandu «Liepājas metalurgs 2».

Līdz ar to sērijā līdz četrām uzvarām «Ozolnieki/Monarch» spēja pietuvoties pretiniekiem līdz rezultātam 1-2.

Maču par favorītu uzskatītais «Liepājas metalurgs 2» sāka pārliecinoši un jau 35.sekundē izvirzījās vadībā, kad precīzi meta Gunārs Skvorcovs, kurš vēl sestdien aizvadīja maču Latvijas valstsvienības sastāvā. Savukārt 14.minūtē izlīdzinājumu panāca Sergejs Durdins - viņš pēc Aigara Ciprusa piespēles precīzi meta brīdī, kad viesi spēlēja piecatā pret trijiem pretiniekiem.

Vēl otrās trešdaļas sākumā pārsvars piederēja liepājniekiem, taču tās otrajā pusē jau iniciatīvu pārņēma «Ozolnieki/Monarch» un 35.minūtē arī izvirzījās vadībā, kad precīzs bija Aleksandrs Šiškovičs. Kaut cīņas pēdējās minūtēs «Liepājas metalurgs 2» komandai bija samērā liels pārsvars, neviens no tās mēģinājumiem panākt neizšķirtu netika realizēts.

Sērijas pirmajos divos mačos, kas risinājās «Inbox.lv» ledus hallē Piņķos, «Liepājas metalurgs 2» izcīnīja uzvaras ar rezultātu 6:1 un 4:3.

Ceturtais mačs otrdien atkal notiks Liepājā, bet nepieciešamības gadījumā pārējās sērijas cīņas tiks izspēlētas līdz 16.aprīlim.

Kā ziņots, sākotnējā Latvijas izlases kandidātu sarakstā bez Skvorcova bija iekļauts arī vēl viens liepājnieku hokejists Artūrs Mickevičs, kurš izlases treniņnometnei varētu pievienoties pēc finālsērijas noslēguma.

«Liepājas metalurgs 2» pusfināla sērijā līdz četrām uzvarām ar 4-2 uzvarēja «SMScredit.lv» komandu, bet «Ozolnieki/Monarch» ar 4-0 pieveica pastiprināto «Juniors» vienību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu