Saldais pārītis: «PeR» solists un «Ātruma cilts» Sanita (51)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Pavasaris īpaši romantiski sācies grupas «PeR» solistam Ralfam Eilandam un TV raidījuma «Ātruma cilts» vadītājai un Latvijas žurnāla «Playboy» aktuālā numura modelei Sanitai Pelēķei. Abi radio «Spin FM» dīdžeji viens otrā ieskatījušies un samīlējušies darba vietā.

Lai arī simpātiskā tumšmate, par Latvijas ātrāko meiteni dēvētā Sanita Pelēķe un atraktīvais grupas «PeR»solists Ralfs Eilands jau kopā ir trīs mēnešus, Ralfs īpaši nereklamēja jaunizveidojušās attiecības. Tās dienas gaismā nāca pavisam nesen, kad viņa mīļotās sievietes un radio «Spin FM» kolēģes Sanitas Pelēķes pikantās fotogrāfijas rotāja aprīļa numura «Playboy» lappuses. Sanita, kura studē Ekonomikas un kultūras augstskolā kultūras vadību, ir mazliet vecāka par Ralfu, kurš mācās Rīgas 3. ģimnāzijas 11. klasē.

TVNET pie abiem mīlētājiem ciemojās radio «Spin FM» studijā. Pa ceļam uz studiju jaunā pāra kolēģi, tai skaitā arī radio SWH dīdžejs Artis Dvarionas apstiprināja, ka Sanita un Ralfs bučojas un mīlinās ik uz stūra, turklāt no abiem mīlētājiem staro īpaša aura.

TVNEt: Radio «Spin FM» ar citām Latvijas radio stacijām ir salīdzinoši jauns. Turklāt jums abiem iepriekš nebija darba pieredzes radio.

Kad sākām strādāt, gāju pie mūsu radio «bosa» Normunda Rutuļa un vaicāju, kāpēc lai man tik labi sanāktu dīdžejošana, ja, piemēram, Artis Dvarionas to dara jau vairākus gadus, bet joprojām turpina apgūt jaunas lietas. Taču kopīgiem spēkiem panācām, ka iemācījāmies darboties ēterā. Vismaz stresa vairs nav.

Sanita
Sanita Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

TVNET: Vai, pirms sākāt strādāt tandēmā radio, bijāt pazīstami?

Ralfs: Nē, nebijām. Pirmo reizi iepazināmies jaunā darba sapulcē, kur testējām pultis. Arī tad ļoti nerunājām.

Sanita: Ēterā sākām vairāk sarunāties.

Ralfs: Darbs piespieda runāties.

Sanita: Normunds mums ieteica, lai varam iepazīties un labāk saprasties ēterā, mums kopā jāaiziet pusdienās vai vakariņās. Tā arī notika, Aizgājām vienreiz vakariņās, otrreiz un sekoja arī trešā un visas pārējās reizes. Aizgājām arī uz kino. Un viss notika.

TVNET: Kā sākās jūsu dienesta romāns?

Sanita: Īstenībā, kad tika veidota «Spin FM» radio dīdžeju komanda, sākotnēji bija paredzēts, ka es būšu pārī ar Nauri Brikmani un Ketija Dombrovska būs pārī ar Ralfu. Taču Ketija pa dienu netika un mums vajadzēja samainīties. Tad nu domājām, kā būs - tā būs. Normunds vēl smējās: «Nezinu, kā būs, bet domāju, ka būs uz labu, ja strādāsiet kopā!»

Sākumā ļoti atturējāmies no attiecībām. Mēs taču esam kolēģi, un privātajās attiecībās pastāv tā riska robeža, ja kaut kas nesanāk, tad vajag ļoti mācēt turpināt strādāt kopā. Mēs arī tagad esam sarunājuši, ka darbs ir darbs un privātā dzīve ir privātā dzīve. Dažreiz sanāk, bet dažreiz ir grūti to ievērot. Kā pāris esam kopā trīs mēnešus.

Ralfs:

Uz radio nācu strādāt ar domu, ka tik es ar kādu te nesabrūtētos.

Piesaucu! Nostrādāja domu spēks. Man iepriekš nebija domas uzsākt jaunas attiecības. Taču, kā saka, sirdij jau nepavēlēsi! Redz, dabūju sev vecu tanti!

Sanita: Un es dabūju sīko, kas no skolas jāsavāc!

TVNET: Jūs viens otru mēdzat ķircināt arī radio tiešajā ēterā? Sanita Ralfu dēvē par sīko, bet Ralfs savu mīļoto sauc par vecmāmiņu.

Sanita: Jā, ēterā mēdzam viens otru pavilkt uz zoba. Ja pasaku kaut ko personisku par Ralfu, viņš mēdz nosarkt un vaicā: «Kāpēc tu to tagad stāsti!»

«PeR» solists Ralfs
«PeR» solists Ralfs Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Ralfs: Viens ir skaidrs, mēs nekautrējamies viens par otru pazoboties tiešajā ēterā. Ārpus darba gan tā nevaru zoboties par Sanitu. Mēs mēdzam pasmieties, kā esam izskatījušies pasākumos. Kad ar «PeR» neuzvarējām Eirovīzijā, viņa visu laiku kladzināja, ka mēs esam 5. vietā, bet es devu pretī – kāda bija Sanitas frizūra. Klausītājiem patīk.

Taču tagad mūsu intervijas laikā Sanita vairāk atļaujas, es tomēr valdos.

TVNET: Jums ir kopīgas intereses?

Ralfs: Mums patīk abiem apmeklēt koncertus. Vasarā brauksim uz Tallinu, uz grupas «Red Hot Chili Peppers» koncertu, ceram aiziet arī uz Stingu. Pirms tam uz koncertiem gāju ar draugiem, bet ļoti nepatika, ka draugi visu koncerta laiku «vārās». Ar Sanitu gan ir patīkami iet uz koncertiem, jo mēs abi stāvam un baudām to, kas notiek uz skatuves. Beidzot nav jāapspriež, kas kuram mugurā un kā kurš spēlē.

TVNET: Par Latvijas ātrāko meiteni dēvēta Sanita kļuvusi arī par mīļotā puiša privāto šoferīti?

Sanita: Pati jau sešus gadus vadu automašīnu. Var teikt, ka esmu kļuvusi par Ralfa privāto šoferīti. Reizēm aizbraucu uz skolu pēc Ralfa, lai kopā brauktu uz radio, bet pēc darba vedu viņu uz grupas mēģinājumiem.

Dažreiz pamācu arī Ralfu vadīt auto. Pagaidām esmu viņam iemācījusi pārslēgt ātrumus (abi smejas). Esmu gan ļoti priecīga, ka Ralfs ar mašīnām ir uz jūs, jo man jau pietiek, ka darbā, vadot raidījumu «Ātruma cilts», visas sarunas ir par un ap automašīnām.

Ralfs: Sanita brauc ļoti labi. Ir pāris cilvēki, kuru mašīnās iekāpjot, jūtos droši, tai skaitā arī Sanitas mašīnā sēžos ar mierīgu prātu.

Es atceros, ko Pauls Timrots man pirmo reizi teica, kad es Sanitai atvilkos līdzi uz «Ātruma cilts» kartingu halli: «Beidzot tev nav gonščiks, bet tik un tā ar tetovējumiem!»

TVNET: Jums abiem ir pa tetovējumam?

Ralfs: Es būtu ar mieru notetovēt abas rokas, bet vēl neesmu tam nobriedis.

Sanita: Man ir pieci, bet Ralfam viens tetovējums.

TVNET: Ralf, tev patīk Sanitas erotiskās fotogrāfijas žurnālā «Playboy»?

Ralfs: Nu jā, tagad visi mani klasesbiedri ir redzējuši kailu manu draudzeni. Sāpīga tēma, bet ko darīt!?

Kad nopirku žurnālu, stundā turēju to zem galda un pa kluso skatījos.

Bildes man ļoti patīk. Es vispār lepojos ar katru Sanitas sasniegumu. Arī viņas veidotos raidījuma «Ātruma cilts» sižetus vienmēr noskatos.

Sanita: Fotografējoties man galvenais bija, lai tās pozas nav vulgāras un izskatās gaumīgi.

TVNET: Sanita, vai tu klausies grupas «PeR» mūziku?

Sanita: Man patīk tikai trīs viņu dziesmas - «Go Get Up», «Disco Superfly» un «Bums». Pārējās grupas vecās dziesmas un arī videoklipi liekas briesmīgi. Nu kā kaut ko tādu var uztaisīt?

Ralfs: Nu tu mājās dabūsi!

Sanita: Taču domāju, ka viņiem ir potenciāls.

TVNET: Grupa «PeR» šovasar plāno piedalīties kādā mūzikas festivālā Lietuvā, kur publika jūs īpaši mīl. Kāda fane koncerta laikā pat atbrīvojās no sava krūštura, ko uzmeta puišiem uz skatuves, un «PeR» to izmantoja šā gada «Eirodziesmā».

Sanita: Jā, jā, un pēc tam man Ralfs vēlējās to krūšturi iesmērēt. Taču es no tik neglīta krūštura atteicos.

TVNET: Kopā jau vēl nedzīvojat?

Sanita: Nē! Vēl jau esam pazīstami tikai trīs mēnešus.

TVNET: Taču reizēm guļat kopā. Sanita ir atzinusi, ka viņai patīk tās retās brīvdienas, kad kopā ar Ralfu var neizlīst no gultas.

Sanita: Jā, tā ir. Lai arī kopīgas brīvdienas tik tiešām mums iekrīt ļoti reti.

Komentāri (51)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu