Hjūstone noslīka vannā, pārdozēja narkotikas un alkoholu (26)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Popdīva Vitnija Hjūstone (Whitney Houston) pārdozēja narkotikas un lietoja pārāk daudz alkohola, pirms noslīka viesnīcas numuriņa vannā, teikts trešdien publicētajā Losandželosas kriminālizmeklētāja biroja ziņojumā. 42 lappuses garais paziņojums papildina pagājušajā mēnesī publicēto informāciju, ka dziedātājas nāves iemesls ir noslīkšana, kā arī kokaīna lietošanas un sirds slimības sekas.

«Iespējams, mirusī pārdozēja narkotiskās vielas, recepšu un bezrecepšu medikamentus, kā arī alkoholu,» teikts ziņojumā.

Kriminālizmeklētāji Hjūstones nāvē nav saskatījuši slepkavības pazīmes.

«Mirušās asistents iegāja vannas istabā un atrada viņu, guļot vannā ar seju uz leju, nereaģējot,» ziņojumā pārstāstīta Hjūstones asistenta liecība. «Vanna bija pilna ar ūdeni, tas bija arī uz vannas istabas grīdas.»

Ziņojumā teikts, ka viesnīcas istabā atrasts balts pulveris. Vēlāk noskaidrots, ka tas ir kokaīns. Numuriņā atrasti 12 medikamenti, ko izrakstījuši pieci dažādi ārsti. To starpā bija nomierinošais līdzeklis «Xanax» un spēcīgs pretiekaisuma līdzeklis «Prednisone».

Ziņojumā minēts, ka pirms izmeklētāju ierašanās mēģināts atjaunot dziedātājas sirdsdarbību. Izmeklētāji atrada vecu rētu viņas kreisā elkoņa iekšpusē. Viņi pieļauj, ka tā saistīta ar narkotiku lietošanu.

Atrasts arī caurums dziedātājas deguna starpsienā, ko varētu būt izraisījusi ilglaicīga kokaīna lietošana, teikts ziņojumā.

Komentāri (26)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu