Znaroks: Par Aņisinu neko neteikšu (12)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Gandarījumu par iekļūšanu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņas finālā otrdien pauda Maskavas «Dinamo» galvenais treneris Oļegs Znaroks. Viņa asistents Harijs Vītoliņš uzskata, ka sērijā ar Sanktpēterburgas SKA pretiniekam nedeva daudz iespēju uzvarēt.

«Apsveicu visus - komandu, līdzjutējus - ar iekļūšanu finālā. Paldies mūsu faniem par atbalstu,» Znaroks citēts kluba mājas lapā. «Par Aņisinu neko negribu teikt - labāk viņu neaiztikt. Mēs sekojam līdzi sērijai Austrumos. Viņi spēlēja vakar [pirmdien] un spēlēs rīt [trešdien]. Tagad mums būs vairāk laika sekot iespējamajam pretiniekam.»

Aņisinam Gagarina kausa rekords

Mihails Aņisins otrdienas spēlēs izcēlās ar «hat trick», gūstot 13 vārtus Gagarina kausa izcīņā, kas ir jauns turnīra rekords.

Tikmēr Harijs Vītoliņš slavēja komandas spēles disciplīnu. «Mēs aizvadījām labu sēriju, nedodot pretiniekam daudz iespēju uzvarēt. Ļoti patīkami. Mēs jaucām SKA spēli - puiši ar to teicami tika galā. Katrs izpildīja savu uzdevumu, nedarot neko vairāk, cīnoties viens par visiem,» teica Vītoliņš telekanālam «Rossija 2».

Ržiga apmierināts ar sezonu

«Mēs jau pašā sākumā pielaidām vairākas kļūdas un ātri zaudējām vārtus. Neko sliktu par savu komandu nevaru teikt. Esmu apmierināts ar sezonu - nespēlējām slikti. Protams, ka ir nepatīkami zaudēt pusfinālā ar 0:4,» teica SKA galvenais treneris Milošs Ržiga.

«Apsveicu Maskavas «Dinamo» ar iekļūšanu finālā. Viņi ar savu disciplinētos spēli to ir pelnījuši,» viņš sacīja.

Austrumu konferences finālā spēkojas Latvijas aizsarga Georgija Pujaca pārstāvētā Omskas «Avangard» komanda ar regulārā čempionāta spēcīgāko vienību Čeļabinskas «Traktor». Šo komandu sērija 2-1 priekšā ir Omskas hokejisti.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu