Mēneša albums: The Shins «Port Of Morrow»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šoreiz Mēneša albuma godā salīdzinoši tradicionāls ieraksts - Albekirkijas (New Mexico) grupas «The Shins» ceturtais studijas veikums «Port Of Morrow», kas ieskandē grupas brieduma un spēka gadus.

The Shins «Port Of Morrow»

(Interscope Records)

10/12

Šādas un līdzīgas indīmūzikas grupas nāk un iet, reti kurai izdodas noturēt klausītāju uzmanību ilgāk par diviem albumiem. «The Shins» tas ir izdevies! Jau atkal grupas (nu jau pavisam atjaunotā sastāvā) jaunākais veikums debitējis ASV pieprasītāko albumu «Billboard 200» top3, pievienojoties šā brīža indīmūzikas elitei, kur jau nostabilizējušies tādi ansambļi kā «The National» un «Spoon».

Grupas līderis un dziesmu autors Džeimss Mersers (James Mercer) sacerējis lieliskas desmit dziesmas, kas kopumā rada pēdējos gados singlu politikas džungļos mazliet nozaudēto - īpašā albuma sajūtu.

Nekas spožs, nekas krāsains, stilīgs vai moderns - stabilas, kvalitatīvas desmit dziesmas,

kuras Merseram palīdzējis iepakot grupas «The Bird And The Bee» dalībnieks un producents Gregs Kurstins (Greg Kurstin).

The Shins «Port Of Morrow»
The Shins «Port Of Morrow» Foto: Publicitātes foto

Šis ir grupas pirmais albums piecu gadu laikā. Tas seko 2007.gada platei «Wincing the Night Away» un Mersera muzikālajam sānsolim - projektam ar producentu Danger Mouse (Gorillaz, Beck un Gnarls Barkley) - «Broken Bells».

«Port Of Morrow» ir pirmais albums, kopš grupu pameta trīs oriģinālā sastāva dalībnieki - basists Deivs Hernadezs (Dave Hernandez), taustiņinstrumentālists Martijs Krandels (Marty Crandall) un bundzinieks Džese Sandovals (Jesse Sandoval).

Labākās dziesmas: «Simple Song», «No Way Down» un «It's Only Life».

Izdošanas datums 20.04.2012.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu