«Okartes» ballītē Sandija līksmo ar mīļotā Kašera ģimeni (18)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Pēc TV muzikālā realitātes šova «OKartes skatuve» vienpadsmitā koncerta izklaides «Kanāla 2» bārā jautrība nerima līdz pat rītam. Taču īpaši emocionāls vakars izvērtās šova spilgtākajai blondīnei Sandijai Vīgantei, kuru mīļotā drauga Kašera mamma atzina par savu vedekliņu.

Kad šova dalībnieki pēc koncerta devās uz izklaides «Kanāla 2» bāru Elijas ielā 17, viņi bija šokā no tik liela fanu pūļa, kuri bija ieradušies satikt klātienē savus iemīļotos šova varoņus. Kāda pusaudze bija tik ļoti iedvesmojusies no Kašera jeb Kaspara Blūma-Blūmaņa, ka izrādīja viņam deju soļus, ko apguvusi no sava šova elka.

Pirmā stunda šova dalībniekiem ballītē aizritēja, sniedzot autogrāfus un fotografējoties ar faniem. 13 gadus vecas meitenes bija sarunājušas ar saviem vecākiem, lai viņi vēlajā nakts stundā pavada savas atvases uz šova afterpāriju. Tā kā bārs bija pārpildīts ar faniem, pašiem šova censoņiem vairs nebija vietas, kur apgriezties.

Par muzikālo noformējumu ballītē gādāja TV šova «OKartes skatuves» pirmās sezonas dalībnieki, muzikālā apvienība «Zvaigžņu zagļi».

Īpaši emocionāla ballīte izvērtās Sandijai Vīgantei, kura šova dzīvoklī satuvinājusies ar ekstravaganto Kašeru jeb Kasparu Blūmu-Blūmani. Lai gan abi jaunieši noliedz, ka viņu starpā dzimušas romantiskas jūtas, šova dzīvoklī abi kopā atpūšas burbuļvannā, ietur maltītes, kā arī abu gultas šova guļamistabā atrodas līdzās.

Taču, lai arī Kašeram ļoti nepatīk runāt par savu privāto dzīvi, viņa mamma Sandra neslēpa emocijas. Ballītē, satiekot dēla izredzēto Sandiju Vīganti, Kašera mamma apskāva un sabučoja dēla simpātiju, kā arī sāka iztaujāt Sandiju par iegūto kājas traumu. Turklāt sarunā ar TVNET Sandra lepni atzina, ka ļoti priecājas par savu jauko vedekliņu Sandiju.

Par neiztrūkstošu «Okartes skatuves» ballītes sastāvdaļu kļuvušas TV šova «Latvijas princese» dalībnieces Jogitas Pūpolas pikantās atraktivitātes. Šoreiz tenisa bumbiņu pāris sekundēs cauri mīļotā vīrieša Jāņa Buķeļa biksēm prasmīgi izvirpināja sieva Dace. Pēc uzvaras pikantajā rotaļā Dace atzina, ka šo triku bijis viegli īstenot, jo abi ar vīru bijuši vedēji piecās kāzās un tieši šo rotaļu izspēlējuši ar jaunajiem pāriem. Tiesa gan, «dziedošais ugunsdzēsējs» Jānis Buķelis beidzis dalību šovā un atgriezies mājās pie savas ģimenes Skrundā un ugunsdzēsēja darbā Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Kurzemes reģiona brigādes Kuldīgas daļā.

Komentāri (18)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu