Znaroka vadītā «Dinamo» nonāk uzvaras attālumā līdz iekļūšanai finālā (32)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Uzvaru arī trešajā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņas Rietumu konferences finālsērijas mačā svētdien izcīnīja Latvijas speciālistu Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā Maskavas «Dinamo» komanda.

Pirmajā cīņā savā laukumā «Dinamo» ar rezultātu 3:1 (0:0, 1:1, 2:0) pieveica Sanktpēterburgas SKA hokejistus.

Šajā mačā 31.minūtē rezultātu atklāja talantīgais SKA uzbrucējs Vladimirs Tarasenko, bet pēc piecām minūtēm Dmitrijs Višņevskis panāca neizšķirtu.

Izšķirošie spēles notikumi risinājās trešās trešdaļas vidū, kad divu minūšu laikā ar precīziem metieniem izcēlās Mihails Aņisins un Konstantīns Gorovikovs, nodrošinot uzvaru Maskavas «Dinamo» komandai.

SKA hokejisti gan vēl centās glābt maču un cīņas izskaņā spēlēja ar tukšiem vārtiem, turklāt «Dinamo» šajā brīdī spēlēja mazākumā, tomēr Znaroka un Vītoliņa komandai izdevās noturēt uzvaru.

Sērijā līdz četrām uzvarām «Dinamo» nostiprinājās vadībā ar 3-0. Ceturtais mačs otrdien atkal notiks Maskavā.

Austrumu konferences finālsērijā pēc pirmajiem diviem izbraukuma mačiem Latvijas aizsarga Georgija Pujaca pārstāvētā Omskas «Avangard» komanda cīnās neizšķirti 1-1 ar regulārā čempionāta spēcīgāko vienību Čeļabinskas «Traktor».

Šīs sērijas trešais mačs pirmdien jau notiks Omskā.

Komentāri (32)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu