TV3 piedāvājums Lieldienās (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto / forumcinemas.lv

Garajās Lieldienu brīvdienās, sākot ar 5.aprīli, TV3 piedāvās animācijas filmas, labākās kinofilmas pieaugušajiem un bērniem, Raimonda Paula sadziedāšanās svētkus un daudz ko citu, informē TV3 pārstāve Marta Zandersone.

Jau 5.aprīļa vakarā skatītājiem tiks piedāvāta piedzīvojumu filma «Spaidervika hronikas», kuras pamatā ir pasaulslavena grāmatu sērija. Filma stāsta par Greisas trim bērniem: Džareds, viņa dvīņubrālis, aizrautīgais grāmatu lasītājs Saimons, un māsa Malorija kopā ar mammu pārceļas uz dzīvi vecā Viktorijas laika namā. Bērni nejauši atrod Artūra Spaidervika grāmatu «Ceļvedis uz brīnumaino pasauli tev blakām». Grāmata iepazīstina viņus ar dīvainu un bīstamu pasauli, kurā mīt pūķi, spoki, laumiņas, fejas un elfi. Viņu ceļi krustojas arī ar cilvēkēdāju, kurš par katru cenu cenšas iegūt savā īpašumā maģisko grāmatu. Svētki ir sākušies...

Kadrs no filmas "Nārnijas hronikas: princis Kaspians"
Kadrs no filmas "Nārnijas hronikas: princis Kaspians" Foto: Publicitātes foto / forumcinemas.lv

Izklaide visai dienai

Piektdienai TV3 sagatavojis atpūtas programmu – visu rītu mazos skatītājus izklaidēs ierastās multenītes, tad animācijas filma «Anastasija», filmas «Kapteinis Āķis», «Peles medības» un «Stāt, mana māte šaus» ar Silvestru Staloni galvenajā lomā. Savukārt vakarā plkst. 20.20 skatītāji tiks aizvesti brīnumainā piedzīvojumā ar filmu «Nārnijas hronika: princis Kaspiāns». Tiem, kam brīvdienā miegs nebūs prātā, tiks piedāvātas divas pirmizrādes - «Meiteņu kluba zēni» un pēc pusnakts filma «Personīgas bailes publiskā vietā».

Arī sestdien skatītājiem tiks piedāvāts turpināt atpūtu kopā ar TV3 un sagādāto izklaides piedāvājumu. Rīta cēlienā varēs noskatīties animācijas filmiņas «Mazie kloni», «Samsons un Neons» un «Simpsoni». Pēc tam - filmas «Melis, melis» un «Visvarenais Evans» ar Morganu Frīmenu galvenajā lomā.

Kadrs no filmas "Augstu gaisā"
Kadrs no filmas "Augstu gaisā" Foto: Publicitātes foto / forumcinemas.lv

Vakara noslēgumā TV3 skatītājiem tiks piedāvātas divas pirmizrādes – plkst. 20.20 animācijas filmiņa «Desperado», bet pēc tam pirmo reizi pie televīzijas skatītājiem nonāks filma «Augstu gaisā», kur galvenajā lomā redzams šarmantais Džordžs Klūnijs.

Piedzīvojumi un sadziedāšanās svētki

Svētdienai, pirmajām Lieldienām piemeklētas filmas un koncerts visai ģimenei – pa dienu «Romijas un Mišelas skolas salidojums» un «Randiņfilma». Vakarā, uzreiz pēc raidījuma «Nekā personīga», būs baudāma filma «Fantastiskais četrinieks un sudraba sērfotājs» ar simpātisko Džesiku Albu un Krisu Evansu galvenajā lomā. Bet pēc tam dziesmas un mūzika lieliskajos «Raimonda Paula sadziedāšanās svētkos». Ko gan labāku var vēlēties Lieldienu vakaram?!

Svētku brīvdienu noslēgums

Otrajās Lieldienās, kad ilgās brīvdienas un svētki tuvosies noslēgumam, mazie TV3 skatītāji varēs baudīt pirmizrādi animācijas filmiņai «Ziņkārīgais Džordžs 2: seko pērtiķim». Pēc tam būs filmas «Šarlotes tīkls», «Resnīši» un «Beverlihilzas nindzja».

Bet vakarā, pēc iecienītās darbdienu programmas – raidījumiem «Gandrīz ideālas vakariņas», «Bez Tabu», TV3 Ziņām un seriāla «UgunsGrēks» – filma «Apsēstā māja» ar Ediju Mērfiju galvenajā lomā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu