Vijolnieces Elīnas Bukšas koncerts Melngalvju namā (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto / HBF

30. martā plkst. 19 Melngalvju namā uzstāsies vijolniece Elīna Bukša un Dana Protopopesku (klavieres). Koncerta programmā – Brāmsa un Prokofjeva vijoļsonātes, Ravēla «Čigāniete», Šosona «Poēma» un citi skaņdarbi, informē Hermaņa Brauna fonds.

Neraugoties uz to, ka Elīna Bukša bieži parādās uz Latvijas koncertskatuvēm, tieši šajā vakarā notiks jaunās solistes pilnvērtīga debija. Elīna piedāvās klausītājiem sarežģītu programmu, kurā nebūs nekā skolnieciska. Turklāt viņa spēlēs Antonio Stradivāri darināto vijoli Piatti (1717.gads, Kremona), ko vijolniecei piešķīris Karalienes Elizabetes mūzikas instrumentu fonds un tā privātais mecenāts.

Kopā ar Elīnu uzstāsies lieliska meistare kamermuzicēšanā – Dana Protopopesku, kura jau vairāk nekā divdesmit gadus ir Karalienes Elizabetes Starptautiskā konkursa oficiāla pianiste Briselē.

Biļetes uz koncertu var iegādāties «Biļešu servisa» kasēs un www.bilesuserviss.lv.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu