ASV beisbola komanda «Dodgers» pārdota par diviem miljardiem dolāru

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) leģendas Maģiskā Džonsona vadīta investoru grupa otrdien izsolē par diviem miljardiem ASV dolāru iegādājās Losandželosas «Dodgers» beisbola komandu.

Divi miljardi ir lielākā summa ASV profesionālā sporta vēsturē, kas tiek samaksāta par kādu komandu. Turklāt pirkuma summā neietilpst «Dodgers» stadions, kuru kluba līdzšinējais īpašnieks par 150 miljoniem dolāru pārdeva citā darījumā.

«Dodgers», kas spēlē ASV Galvenajā beisbola līgā (MLB), pērn nokļuva finansiālās grūtībās un vēlāk tika pasludināta par bankrotējušu.

Maģiskais Džonsons NBA karjeras laikā ar Losandželosas «Lakers» piecas reizes izcīnīja čempionu titulu. 1991.gadā viņš atklāja, ka sirgst ar AIDS un beidza karjeru, taču vēlāk uz neilgu brīdi atgriezās, kā arī darbojās par «Lakers» treneri, līdz kļuva par veiksmīgu biznesmeni.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu