Šova mīlnieks Pujāts ballītē draiskojas ar bāra dejotāju (42)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Kamēr «Kanāla 2» bārā TV šova «OKartes skatuve» dalībnieks Mārtiņš Ruskis baudīja saldo uzvaras garšu, jau otro reizi triumfējot šova koncertā, viņa labākais draugs Kristaps Pujāts laidās erotiskā dejā ar kādu no bāra dejotājām.

Pēc desmitā «OKartes skatuves» koncerta šova dalībnieki uz pāris stundām varēja baudīt brīvību, izklaides, kā arī satikties ar saviem tuviniekiem. Trakulīgās piektdienu ballītes apmeklē arī šova dalībnieku vecāki, kuri no malas noraugās visās ēverģēlībās, kurās iesaistās viņu atvases. Šoreiz vecākiem vajadzēja vērot īpaši erotiskas izdarības.

Šova «Latvijas princese» dalībniece Jogita Pūpola, kura kļuvusi par «OKartes skatuves» ballīšu vadītāju, organizēja pikanta rakstura konkursu, kurā piedalījās gan šova censoņi, gan bāra dejotājas. Oskaram Deigelim konkursā paveicās ar partneri, jo viņš varēja apčamdīt savas skatuves kolēģes Sandijas Vīgantes pikantās ķermeņa formas. Tiesa gan, Sandija erotiskā priekšnesuma laikā neslēpa mulsumu un iebilda arī pret Oskara bučām. Savukārt Toms Bokums un Kristaps Pujāts erotisko priekšnesumu baudīja ar bāra dejotājām.

Kamēr šova mīlnieks Kristaps Pujāts laidās erotiskajā dejā ar seksīgo bāra dejotāju, viņa mīļotā Sabīne Berezina mierīgi tērzēja ar savām draudzenēm un nepievērsa īpašu uzmanību Kristapa draiskulībām. Zinātāji stāsta, ka Sabīnes un Kristapa attiecībās iestājusies krīze. Pat

Sabīnes Berezinas mamma Nijole Berezina sarunā ar TVNET atzina, ka ir nobažījusies par abiem mīlniekiem.

«Visu nedēļu nevienas bučas abu starpā. Vai abiem atkal kāda jauna taktika, nezinu?» neziņā par abu mīlētāju attiecībām ir Nijole.

Ballītē uz deju plača uguņoja arī Mārtiņš Ruskis, kurš pārvarējis krīzi šovā un jau otro koncertu pēc kārtas plūc uzvaras laurus. «Biju uz kādu laiku pazaudējis sevi, bet nu atkal esmu atradis,» situāciju raksturo Ruskis. Viņš arī vairākkārt uzsvēris, ka uz šovu nav atnācis, lai veidotu attiecības ar meitenēm, bet gan lai muzicētu. Arī Kristīne Šomase uz deju grīdas neatpalika no Mārtiņa Ruska. Viņas deju partneris ballītē bija nevis mīļotais draugs Oskars Sproģis, bet gan dziesmu autors Aleksandrs Kaija.

Komentāri (42)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu