Gulbenē mainīsies pilsētas pārvaldes vadītājs (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Dzirkstele.lv

Gulbenes pilsētas pārvaldes vadītājs Osvalds Lucāns novada domē iesniedzis atlūgumu. Vakar novada deputāti nobalsoja par darba tiesisko attiecību izbeigšanu ar O.Lucānu pēc viņa lūguma, sākot ar 30.martu. Deputāts Guntis Blūms piebilda, ka vēlas pateikties šim cilvēkam par viņa darbu pilsētas un novada labā.

«Dzirkstelei» O.Lucāns apstiprināja, ka ir atradis darbu tuvāk savai dzīvesvietai, kas ir sešu kilometru attālumā no Madonas. Viņš informē, ka ir izturējis konkursu un kļuvis par pašvaldības SIA «Madonas namsaimnieks» valdes locekli jeb faktisko vadītāju.

«Atkal būšu priekšnieks,» smaidot saka O.Lucāns un piebilst, ka ir izturējis sīvu konkurenci uz jauno amatu - pavisam bijuši 18 pretendenti.

«Līdz šim esmu strādājis uzņēmējdarbībā, biju uzņēmuma vadītājs, deputāts pašvaldībā un visbeidzot pilsētas pārvaldes vadītājs. Pieredze ir uzkrāta. Es zinu, ko no namu apsaimniekošanas uzņēmuma vēlas sagaidīt iedzīvotāji - pēc iespējas lētākas namu apsaimniekošanas izmaksas. Tātad ir jāceļ darba ražīgums! Gadu gaitā esmu uzklausījis cilvēku domas. Zinu, kas man būs jādara, vadot šādu uzņēmumu. Par to arī runāju, piedaloties konkursā uz »Madonas namsaimnieka« vadītāja vietu. Izvēlējās mani,» stāsta O.Lucāns.

Viņš neslēpj, ka pirmajā brīdī, pieņemot lēmumu par kardinālām izmaiņām savā dzīvē un profesionālajā darbībā, sirds nosāpēja, jo vasarā apritētu trīs gadi, kopš O.Lucāns kļuva par Gulbenes pilsētas pārvaldes vadītāju.

«Dzīve un liktenis diktē savu. Ir jāieklausās tajā. Uzskatu - viss, kas notiek, notiek uz labu. Paldies par sadarbību!» saka viņš.

O.Lucānam esot sajūta, ka aiz sevis viņš ir atstājis sakārtotu darbības lauku.

«Novadā ir radīta noteikta struktūra. Katrai pārvaldei ir savas darbības redzējums. Visi jau ir iestrādājušies. Būs labi,» uzskata viņš. Pats uzsver, ka joprojām ir un paliek SIA «Gulbenes un Alūksnes bānītis» līdzīpašnieks, tas nozīmē, ka arī turpmāk O.Lucānu redzēsim Gulbenē, sevišķi jau tradicionālajos Bānīša svētkos.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu