Izdota grāmata par Austrijā nolaupīto meiteni (14)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Izdevniecība «Sētava» laidusi klajā Natašas Kampušas (Natascha Kampusch) grāmatu «3096 dienas», kas balstās uz patiesiem notikumiem. Tas ir patiess stāsts par izturību, par garaspēku, par to, ka cerība mirst pēdējā.

Desmitgadīgā Nataša kļuva par upuri, telekomuniāciju tehniķis Volfgangs Priklopils viņu nolaupīja ceļā uz skolu, ierāva furgonā un aizveda uz kādas privātmājas pagrabu. Uz astoņarpus gadiem. Līdz viņa izpildīja sev doto solījumu. Tas bija lēmums, kuru viņa pieņēma prasmīgi nomaskētā, seifam līdzīgā pagrabā, ar pilnīgu skaņas izolāciju, aiz smagām dzelzs durvīm – izglābties, izbēgt, izdzīvot. Par katru cenu! Tad, kad viņa bija kļuvusi pieaugusi, kad viņai palika astoņpadsmit - tas izdevās. Viņas nolaupītājs izdarīja pašnāvību.

"Sētava"

«3096 dienas»
«3096 dienas» Foto: publicitātes

Taču atgūtā brīvība ļoti atšķīrās no tās, par kuru viņa bija sapņojusi garajos ieslodzījuma gados. Kādēļ gan daudzi austrieši drīz vien sāka izturēties pret viņu bez līdzjūtības? Ko nespēj pieņemt vidusmēra sabiedrība?

Grāmata jau izdota daudzās pasaules valstīs un guvusi lielu popularitāti.

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu