Studentu kluba dzimšanas dienā «Pienvedēja Piedzīvojumi»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šovakar, 23. martā plkst. 23 LMA Studentu klubā notiks 23 gadu jubilejas svinības. Vakara īpašie viesi būs «Pienvedēja Piedzīvojumi». Apsveicēju lokā arī grupas «Rebel Riot» un «Age of Stones» ar Ervīna Ramiņa («Laime Pilnīga») piedalīšanos, informē klubā.

«Pienvedēja Piedzīvojumi»

Dzimšanas dienas īpašie vakara viesi būs viena no pašmāju savdabīgākajām un nenoliedzami mīlētākajām rokgrupām «Pienvedēja Piedzīvojumi». Grupa dibināta 1994. gadā, tās pamatsastāvā ir Māris Žigats (vokāls, bass), Aldis Lunde (ģitāra) un Pēteris Lunde (sitamie instrumenti). Kopš grupas pastāvēšanas sākuma nav mainījies ne tās sastāvs, ne mūzikas kritiķu cieņa, nedz arī klausītāju mīlestība pret grupas mūziku un tās pasniegšanas mākslu. «Pienvedēja Piedzīvojumi» priecēs klausītājus ar savas karjeras lielākajiem hitiem, spēlējot kārtīgu, skaļu rokkoncertu.


«Age of Stones»

Grupa «Age of Stones» radusies 2001. gadā Valmierā kā četru mūziķu sadarbības rezultāts. Savas pastāvēšanas laikā grupa izdevusi divus albumus – «Sapņojiet» un «Slaido blondīņu cirks», kā arī EP «Goin’ out». Šobrīd grupa aktīvi koncertē, kā arī pievērsusies darbam studijā, ierakstot savu trešo albumu. «Age of Stones» būs sagatavojuši īpašu apsveikumu, piedaloties grupas «Laime Pilnīga» pārstāvim Ervīnam Ramiņam.

«Rebel Riot»

Lai vakaru padarītu trakulīgāku un skaļāku, klubu apsveikt būs ieradusies arī grupa «Rebel Riot». Tās pirmsākumi meklējami 2007. gada vasaras nogalē. Grupa spēlē rock’n’roll mūziku ar dažādām ietekmēm no agrīnā blūza, 1960. līdz 80. gadu klasiskā roka, panka un smagā metāla. Ar panākumiem «Rebel Riot» piedalījušies dažādos Latvijas rokmūzikas konkursos, ir snieguši neskaitāmus koncertus gan Latvijas klubos un festivālos, gan vairākkārt uzstājušies arī kaimiņvalstīs. 2011. gada Latvijas Metal Mūzikas Gada Balvas pasniegšanā «Rebel Riot» tika atzīta par labāko jauno metal grupu 2010. gadā.

Kā piedien kārtīgās svinībās, tiks degtas svecītes dzimšanas dienas kūkā un katram gribētājam būs iespēja ar glāzi rokās uzsaukt tostu LMA Studentu klubam lielajā dienā. Visa vakara garumā mūziķi lutinās viesus ar nerimstošu dzimšanas dienas noskaņu.

Ieeja klubā no plkst. 22. Ieejas maksa: studentiem 3,00 Ls, nestudentiem 4,00 Ls. Pirmās 150 biļetes iepriekšpārdošanā 3,00 Ls www.bezrindas.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu