Mērsragā sasniegts jauns gaisa temperatūras rekords (14)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien Mērsragā gaisa temperatūra pakāpusies līdz plus 15,4 grādiem, kas ir jauns šīs vietas rekords, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra informācija «twitter» vietnē

Līdzšinējais Mērsraga 22.marta gaisa temperatūras rekords tika sasniegts 1987.gadā, kad gaiss bija iesilis līdz plus 14,5 grādiem.

Jau ziņots, ka šodien līdz plkst.14 gaisa temperatūra daudzviet bija sasniegusi plus 15 grādus - Jelgavā saulē gaiss iesila līdz plus 15,2 grādiem, Rīgā - plus 14,9 grādiem, Dobelē - plus 14,7 grādiem, bet Skrīveros gaisa temperatūra sasniedza plus 14,5 grādus.

Lielākoties Latvijas centrālajā daļā gaisa temperatūra šodien bija no plus 12 līdz plus 15 grādiem, savukārt Vidzemē un Baltijas jūras piekrastē gaisa temperatūra nepārsniedza plus 4, plus 9 grādus.

Sinoptiķi prognozē, ka rīt jau gaisa temperatūra būs vien plus 6 līdz plus 11 grādi. Dienā mākoņu būs maz un nokrišņi nav gaidāmi, bet pūtīs mērens līdz mēreni stiprs ziemeļrietumu vējš, kas austrumos pastiprināsies brāzmās līdz 15-17 metriem sekundē.

Skatīt pievienoto video.

Komentāri (14)CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu