Britu boibends iekaro Ameriku (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Britu/īru puišu grupa «One Direction» ar savu debijas plati «Up All Night» šonedēļ iekarojusi Amerikas pieprasītāko albumu «Billboard 200» topa 1.vietu, ziņo «billboard.com».

Puišu albums pirmajā nedēļā ASV pārdots 176 000 kopiju, liecina mūzikas un video pārdošanas apjomu izsekošanas sistēmas «Nielsen SoundScan» dati. Tādējādi «One Direction» izdevies apturēt tautieti Adeli (Adele), kas ar albuma «21» 148 000 kopijām palikusi 2. vietā.

Brūsa Springstīna (Bruce Springsteen) jaunākais albums «Wrecking Ball» otrajā nedēļā noslīdējis uz 4. vietu (57 000).

3.vietā jauna rokgrupas «Guns N' Roses» izlase «Greatest Hits» (85 000).

5.vietā kristīgās mūzikas koncertizlase «Passion: White Flag» (48 000).

Tikmēr Vitnijas Hjūstones (Whitney Houston) labāko dziesmu izlase «Whitney: The Greatest Hits» saglabājusi 6. vietu (45 000).

Beļģijā dzimušais austrāliešu popmūziķis Valijs Debakers (Wally De Backer), kas pazīstams ar skatuves vārdu Gotjē (Gotye), ar savu grāvēju «Somebody That I Used To Know» un albumu «Making Mirrors» pirmo reizi ielauzies top10. 9. vieta un 24 000 pārdotas kopijas.

Kopumā, salīdzinot ar šo pašu laika posmu pagājušogad, albumu pārdošanas apjoms samazinājies par 10%.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu