«Summer Sound» uzstāsies «Jumprava» un «Dzelzs vilks»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Liepājā jūlijā gaidāmajā mūzikas festivālā «Summer Sound Liepāja» uzstāsies latviešu grupas «Dzelzs vilks», «Pienvedēja piedzīvojumi», «Dzeltenie pastnieki» un «Jumprava», pavēstīja festivāla pārstāvis Kristofers Knesis. Viņš uzsvēra, ka «Dzelzs vilka» koncerts būs īpašs, jo «Summer sound Liepāja 2012» būs vienīgais šīs vasaras festivāls Latvijā, kurā šī 20 gadu jubileju nesen nosvinējusī grupa kāps uz skatuves.

Festivālā uzstāsies arī jau 18 gadu nemainīgā sastāvā muzicējošā alternatīvā grupa «Pienvedēja piedzīvojumi», kuras pirmais koncerts notika 1994.gadā tieši Liepājā. Uzstāsies arī leģendārie pašmāju jaunā viļņa un regeja pionieri – «Dzeltenie pastnieki», informēja Knesis.

«Dzeltenajiem pastniekiem» tā būs pirmā uzstāšanās festivālā «Summer Sound Liepāja» un arī pirmā uzstāšanās Liepājā pēdējo piecu gadu laikā.

Muzikāli, kā arī vizuāli iespaidīgu koncertšovu sagatavos pašmāju leģendārā grupa «Jumprava», kas februārī priecēja fanus ar atgriešanās singlu «Gaiss». Arī «Jumpravai» šī būs pirmā uzstāšanās festivālā «Summer sound Liepāja».

Jau ziņots, ka festivāls «Summer Sound Liepāja» notiks jau otro gadu 6. un 7.jūlijā. Arī šogad uz vairāk nekā piecām pludmalē un Jūrmalas parkā izvietotām skatuvēm kāps aptuveni 50 grupu, mākslinieku, dīdžeju un dejotāju.

Festivālā būs dzirdams angļu elektroroka duets «The Big Pink», pašmāju hipohopa mākslinieks Gacho, somu grupas «On Volcano» un «French Films», «Zebra Island» un «Elephants From Neptune» no Igaunijas, lietuviešu «Colours of Bubbles» un citas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu