Godalgas sadala divi reperi (11)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Apvienotās Karalistes singlu un albumu topa virsotnē uzkāpuši divi hiphopa mūzikas meistari - viens no Londonas, otrs no Detroitas.

"Bonkers", kas ir jaunākais londonieša Dizija Raskala (Dizzee Rascal), īstajā vārdā Dilana Milsa (Dylan Mills) singls, iekarojis singlu topa virsotni, savukārt albumu topa galvgalī pēc ilgāka radoša (ne tikai) atvaļinājuma atgriezies Maršals Materss, aka Slims Šeidijs, aka Eminems ar , visticamāk, šonedēļ gozēsies arī ASV "Billboard 200" topa galvgalī, gluži kā visi iepriekšējie Eminema albumi.

Turklāt gan Dizijs, gan Eminems šonedēļ sarūpējuši divus pagaidām visstraujāk pārdotos gada ierakstus.

Labus panākumus uzrādījusi arī britu pop ska apvienība Madness, kas pēc ilgākas pauzes albumu topa 5. vietā atgriezusies ar jaunu plati "The Liberty Of Norton Folgate"
Labus panākumus uzrādījusi arī britu pop ska apvienība Madness, kas pēc ilgākas pauzes albumu topa 5. vietā atgriezusies ar jaunu plati "The Liberty Of Norton Folgate" Foto: Publicitātes foto

Poppanka trio Green Day ar jauno studijas albumu "21st Century Breakdown" spiesti samierināties ar 2. vietu, savukārt 3. vietā debitējis jaunais Manic Street Preachers "Journal For Plague Lovers". Jaunais albums seko pirms diviem gadiem izdotajam "Send Away The Tigers". Albumu producējis Stīvs Albini (Steve Albini), kurš strādājis ar grupām "Nirvana", "The Wedding Present", "Pixies" u.c..

Kā albuma dziesmu teksti izmantoti 1995.gada 1.februārī bez vēsts pazudušā grupas ģitārista Ričija Edvardsa (Richey Edwards) radītie sacerējumi.

Labus panākumus uzrādījusi arī britu pop ska apvienība Madness, kas pēc ilgākas pauzes albumu topa 5. vietā atgriezusies ar jaunu plati "The Liberty Of Norton Folgate". Tas ir pirmais jaunais grupas studijas ieraksts pēc desmit gadu pārtraukuma. Madness drīzumā gatavojas arī pabeigt dokumentālu filmu, kurā būs apvienoti koncertfilmas, dokumentālas kinolentes un teātra uzveduma elementi. Filmas režisors ir Džulians Templs, kurš ir "The Sex Pistols" filmas "The Great Rock''n''Roll Swindle" un Džo Strammera biogrāfijas "The Future Is Unwritten" autors. Filmas pamatā ir trīs koncerti, ko grupa sniedza "Empire" zālē Haknijā.

Britu grupas Pulp solists Džārviss Kokers (Jarvis Cocker), kas nesen izšķīries no savas dzīvesbiedrenes, ar savu otro soloalbumu debitējis tikai 19. vietā. Albums "Further Complications" seko 2006. gada solodebijai , un tas tapis pagājušā gada nogalē Čikāgā kopā ar producentu Stīvu Albini (Steve Albini).

Džārviss Kokers "Further Complications"
Džārviss Kokers "Further Complications" Foto: Publicitātes foto

Torija Eimosa (Tori Amos), kas laidusi klajā savu desmito studijas albumu "Abnormally Attracted To Sin" kā jaunums noslēdz pirmo divdesmitnieku.

Bostonas elektropopa kolektīvs Passion Pit ar "Manners" tikai 55. vietā.

Singlu topā bez Dizija Raskala topā kā jaunums atrodams austrāļu R&B censonis Daniels Merivezers (Daniel Merriweather) ar "Red" (5), Eirovīzijas uzvarētājs Aleksandrs Ribaks ar "Fairytale" (10), Paolo Nutini ar "Candy" (19) un Star Pilots ar "In The Heat Of The Night" (21). Singlu Top10:

1. Dizzee Rascal - ''Bonkers'' 2. Black Eyed Peas – ''Boom Boom Pow'' 3. Tinchy Stryder featuring N-Dubz – ''Number 1'' 4. Eminem – ''We Made You'' 5. Daniel Merriweather - ''Red'' 6. La Roux – ''In For The Kill'' 7. Lily Allen – ''Not Fair'' 8. Soulja Boy Tellem Ft Sammie - ''Kiss Me Thru The Phone'' 9. Lady GaGa – ''Poker Face'' 10. Alexander Rybak - ''Fairytale''

Albumu Top10:

1. Eminem - ''Relapse'' 2. Green Day – ''21st Century Breakdown'' 3. Manic Street Preachers - ''Journal For Plague Lovers'' 4. Lily Allen – ''It''s Not Me It''s You'' 5. Madness - ''The Liberty Of Norton Folgate'' 6. Lady GaGa – ''The Fame'' 7. The Prodigy – ''Invaders Must Die'' 8. Jim Reeves – ''The Very Best Of'' 9. Pink – ''Funhouse'' 10. Beyonce – ''I Am Sasha Fierce''

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu