Fotoreportāža: klubs «Depo» svin 10 gadu jubileju (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šonedēļ Vecrīgas rokklubs «Depo» ar vairākiem pasākumiem svin 10 gadu jubileju, kas ilgs trīs dienas. Kā novēroja TVNET, pektdienas vakarā pārpildītajā klubā uzstājās vairākas pašmāju grupas, spēlēja dīdžeji un ar torti tika sumināts kluba izveidotājs un vadītājs Guntis Vanags.

Ceturtdien kluba pirmajā jubilejas vakarā par mūziku rūpējās gan pašmāju grupas, gan arī viesi no Polijas. Klubā «Depo» jau trešo reizi uzstājās grupa «Keira is You» no Polijas, kas dibināta 2008.gadā, bet gadu vēlāk jau tika izdots grupas debijas albums.

Tāpat klubā uzstājās grupa «Marta Migla» un «Varat».

Savukārt piektdien, kad «Depo» notika otrā svinību diena, klubā notika labāko pašmāju grupu uzstāšanās. Pasākumā «Atmiņu vakars - tiem, kam pāri 25» uzstājās «Pienvedēja piedzīvojumi», «The Mundane», «The Backflow», «Dzelzs vilks», «Mofo» un «Inokentijs Mārpls». Tāpat šajā kluba jubilejas vakarā viesojās Toms Grēviņš, piedāvājot nostalģijas setu kopā ar Kristapu Veselovu un Kārli Dagili.

Solīdu pasākumu klubs «Depo» piedāvās arī savā pēdējā desmit gadu jubilejas svinību vakarā, kas notiks šovakar, 17.martā. Šajā vakarā klubā spēlēs tādas pašmāju iemīļotas grupas kā «Kuchenbeat», «Mango», «All Day Long» un «Striķis».

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu