Šova dzīvoklī Mārtiņš Ruskis traumējis muguru (14)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

LNT muzikālā realitātes šova «OKartes skatuve» dalībnieks Mārtiņš Ruskis traumējis muguru. Lai varētu piedalīties koncertos un normāli kustēties uz skatuves, palīdzējušas atsāpinošas injekcijas.

TV šova dalībniece Sabīne Berezina bēdājas, ka Mārtiņam Ruskim uz desmit dienām liegta iespēja vingrot. Sarunā ar TVNET Sabīne Berezina atklāj, ka viņai un Mārtiņam Ruskim ir kopīgs mērķis. Abi censoņi kādā no šova koncertiem vēlas pārsteigt skatītājus ar špagatu. «Katru rītu vingrojām kopā. Pavisam maz vairs atlicis, lai mēs sēdētu špagatā, bet nu visu procesu nobremzēja Mārtiņa muguras problēmas. Man vienai nav vairs tā sacensību gara, kas bija, vingrojot kopā ar Mārtiņu. Jācer, ka viņam viss beigsies labi un pēc desmit dienām Mārtiņš atsāks vingrot,» nosaka Berezina.

Foto: publicitātes

Mārtiņam Ruskim mugura sāpējusi tik ļoti, ka viņš pēc palīdzības vērsās pie profesionāliem mediķiem. «Man ļoti palīdzēja mediķi, kuri dakterē Latvijas labākos sportistus. Gan Āris Aivars, kurš ir slavenās latviešu hokeja komandas Rīgas «Dinamo» dakteris, gan Dags Čuda, kurš ir futbola kluba «Skonto» un Latvijas futbola izlases ārsts. Atveseļošanās terapijā ir gan fizikālā terapija, gan mediwave un atsāpinošas injekcijas. Nu desmit dienas jāatturas no fiziskajām aktivitātēm, tagad vairāk laika varu veltīt radošām un muzikālām lietām, lai sagatavotos «OKartes skatuves» koncertiem,» teic Mārtiņš Ruskis.

Foto: publicitātes
Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu