Kas ir topošo Rīgas mēru ģimenes galvas? (71)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Cik liela nozīme topošo Rīgas mēru karjerā ir sievām un draudzenēm? Izrādās, daudzu ambīcijas ir tik lielas tikai tāpēc, ka sievas viņus dzen un nepārtraukti stimulē izdarīt vairāk. Kas ir topošo Rīgas mēru ģimenes galvas?

Ikdienā viņi bezkaislīgi pieņem lēmumus, ir skarbi un vareni. Bet kas notiek, kad mēra amata kandidāti aiz sevis aizver mājas durvis? Cik nozīmīga loma viņiem atvēlēta ikdienas lēmumu pieņemšanā ģimenē? Un cik liela ir sievas ietekme uz vīra lēmumiem?

Tautas balss piedāvā ietekmīgāko sievu top 5.

5. Saeimas deputāta Nila Ušakova sievietes. Kamēr politiķis atrodas kaut kur starp pagaidām vēl sievu Mariju un draudzeni Jeļenu, izrādās – neviena konkrēta sieviete viņu nevar ietekmēt. Arī zvaigznes rāda, ka Ušakovam nav vēl pienācis laiks apstāties pie vienas dūjiņas.

Astrologa Andra Rača komentārs: "Privātpersonas gadījumā viņam noteikti būtu daudz sieviešu, bet tagad viņš nav tik brīvs, lai tā darītu. Viņa spēle ir tāda – es tev nesolu, tu man nesoli, dzīvosim, paskatīsimies; brīvību viņš vērtē un arī sievietes."

4. Alekseja Loskutova pašreizējā dzīvesbiedre KNAB darbiniece Sandra Šimkus. Viņa gan spējusi panākt, ka Loskutovs izšķiras, taču tālāk par virtuvi un guļamistabu viņas ietekme nesniedzas.

Komentārs: "Viņš gribētu patikt, bet vai kāda sieviete, sieva varētu viņa dzīvi pagriezt par 180 grādiem, es šaubos."

3. Jaunlaicēna Edgara Jaunupa otrā pusīte Linda Leen.

Politikā pieredzējušam, bet gados jaunam, viņam blakus ir vajadzīga tikai spēcīga sieviete, lai pastiprinātu paša ambīcijas. Linda ir ļoti piemērota partnere.

Komentārs: "Lai gan viņš ir pats pietiekami ambiciozs, lai gribētu kļūt par mēru, varētu iztikt arī bez viņas, bet viņa pastiprina šo enerģiju un tieksmi."

2. Aktrise Ilze Rūdolfa, kurai esot ļoti liela ietekme uz vīru – Ģirtu Valdi Kristovski. Astrologa Andra Rača komentārs: "Ja saruna ir par sievietes ietekmi uz politiķi, tad šeit ir ļoti liela. Viņā ir tik daudz enerģijas, ka samierināties ar to nav iespējams – vai nu tu ej uz priekšu, vai šķiries. Viņa nav cilvēks, kurš uzskata, ka drīkst apstāties."

1. Un visbeidzot – sieviete, kuras vīru Aināru Šleseru visi uzskata par nelokāmu kā dzelzsbetona stabu. Bet izrādās, ka visstiprākais kakls, kas groza galvu, kā vien patīk, ir Inese Šlesere.

Komentārs: "Šlesers dzimis pilnmēnesī; mēness ir tas, kas pierāda, cik liela loma būs sievai, un Šlesera sievai ir liela loma. Viņš ir aktieris, šaubos, vai to kādreiz parādīs, bet viņam ir ārkārtīgi liela Ineses ietekme, kura ir lauva un stipra sieviete, droši vien arī vēlas daudz dzīvē iegūt."

Iespējams, Šlesera lielās ambīcijas ir tikai un vienīgi bijušās skaistumkaralienes nopelns, kurai visu laiku vajag vēl un vēl. Un izrādās - arī Šleseru laulības esot tikai auksts aprēķins: "Attiecības ir līdzeklis kaut kādiem mērķiem."

Tā nu piepildās sen zināmā patiesība - sievietes patiešām valda pār pasauli un arī Latvijas politikā varasvīru sievām ir liela loma. Un varbūt masīvās Rīgas atslēgas nemaz neatradīsies bikšu kabatā, bet kādā smalkā dāmas somiņā.

Komentāri (71)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu